Home Gaming Laat je meeslepen in de raadselachtige mechanica van VELONE

Laat je meeslepen in de raadselachtige mechanica van VELONE

by Jos Vis

De kleine maar innovatieve ontwikkelaar van videogames Zar21 is verheugd om VELONE te onthullen, een zeer complexe en creatieve automatiseringsgame die zowel een hoge herspeelbaarheid als ontspanning biedt. De game staat gepland voor release op pc in 2022.

YouTube video


VELONE is een creatief automatiseringsspel, geïnspireerd op het klassieke Opus Magnum. Op de mysterieuze planeet VELONE hebben buitenaardse wezens je de opdracht gegeven om hun stervende thuis te redden. Een botsing met een asteroïde heeft de hele energievoorziening verstoord. Nu is het jouw taak om hydraulische mechanismen te bouwen en te programmeren die waardevolle Velone-stenen creëren en plaatsen, waardoor de macht van een beschaving in gevaar wordt hersteld.

Gebruik logisch denken om moeilijke mechanische puzzels op te lossen en bedenk nieuwe en creatieve manieren om de Velone-stenen te programmeren en het niveau te verslaan. Geniet van de endorfine-rush wanneer je constructies je plan vlekkeloos uitvoeren en alles op zijn plaats valt in één vloeiende reeks bewegingen. Elk opgelost niveau beloont je met nieuwe informatie over de planeet Velone, het klimaat, de bevolking, de technologie, de samenleving en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x