Home Gaming Een kijkje achter de schermen bij Pharaoh: A New Era

Een kijkje achter de schermen bij Pharaoh: A New Era

by Jos Vis

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Triskell Interactive hebben vandaag een kijkje achter de schermen vrijgegeven van hoe Pharaoh: A New Era, een volledige remake van een van de meest geliefde stedenbouwers aller tijden, de klassieke soundtrack van de game herschept met nieuwe herschikkingen met behulp van traditionele instrumenten authentiek aan de oude Egyptische setting van het spel. Pharaoh: A New Era staat gepland voor release op pc in 2022.

Muzikant Louis Godart, componist van de soundtrack van Pharaoh: A New Era, voegt zich bij Théophile Noiré, mede-oprichter van Triskell Interactive, in een nieuwe video om hun toewijding uit te leggen om de muziekstukken waar fans al tientallen jaren van houden, trouw na te bootsen, terwijl ze hun authenticiteit verbeteren met traditionele oosterse instrumenten. Luister naar een aangrijpend voorbeeld van de soundtrack van Pharaoh: A New Era en bekijk enkele van de historische instrumenten die zijn gebruikt om het te maken door de video hier volledig te bekijken:

YouTube video

Godart benadrukt de inspanningen van het team om de Egyptische cultuur tijdens het hele opnameproces te respecteren en beschrijft hoe het was om te werken met consultants die goed bekend waren met de cultuur van de regio. Godart legt ook de connectie met Keith Zizza, de componist achter de originele Pharaoh’s 1999-release, om ervoor te zorgen dat Pharaoh: A New Era de geest van de originele soundtrack belichaamt.

Pharaoh: A New Era herschept de klassieke stadsbouwer volledig met geheel nieuwe code, 4K 2D-graphics en verbeterde mechanica en gebruikersinterface. De campagne van de game daagt spelers uit om steden te ontwikkelen in zes verschillende perioden van het oude Egypte, handelscentra, grote steden en meer op te bouwen. Pharaoh: A New Era bevat de 2000-uitbreiding Cleopatra: Queen of the Nile, met meer dan 100 uur gameplay, 53 missies, een volledige kaart- en missie-editor en een Free Build-modus voor de ultieme viering van het originele genrebepalende klassiek.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: