Home Gaming Tekken 8 brengt Sergei Dragunov in nieuwe trailer

Tekken 8 brengt Sergei Dragunov in nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Bandai Namco gaat door met de karaktertrailers voor Tekken 8, dit keer met de nadruk op Sergei Dragunov. Dragunov, die debuteerde in Tekken 5: Dark Resurrection, is een lid van Spetsnaz die Commando Sambo gebruikt om zijn tegenstanders te ontmantelen. Bekijk zijn bewegingen hieronder.

Naast immense kracht in zijn slagen, kan Dragunov aanvallen omkeren als hij hurkt, waardoor tegenstanders worden verrast. Zijn arsenaal aan grijpaanvallen is ook gevaarlijk, vooral met hoe hij dingen op elk moment kan veranderen. Interessant is dat nieuwkomer Victor Chevalier een verleden lijkt te hebben met Dragunov en ze zijn niet bepaald op goede voet.

Tekken 8 wordt gelanceerd op 26 januari 2024, voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Het bevat verschillende terugkerende personages zoals Jun Kazama, Steve Fox, Alisa, Zafina en Panda, terwijl het nieuwe vechters introduceert zoals Reina, Azucena en meer. Bekijk hier de PC-vereisten, met 100 GB ruimte nodig voor installatie. Je kunt ook onze indrukken van de recente gesloten bèta bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x