Home GamingAndroid Brothers: A Tale of Two Sons komt met een remake, aankondiging zou snel komen

Brothers: A Tale of Two Sons komt met een remake, aankondiging zou snel komen

by Mark van Truijen

We leven in een tijd waarin remakes van zowel oude als niet zo oude spellen vrij gebruikelijk zijn, en het lijkt erop dat er binnenkort nog een van de laatste soort zal worden aangekondigd.

Volgens de prominente leaker billbil-kun wordt er binnenkort een remake aangekondigd van de door Starbreeze Studios ontwikkelde titel uit 2013, Brothers: A Tale of Two Sons, mogelijk morgen tijdens The Game Awards. De leaker heeft niet vermeld wie de ontwikkelaar van de remake is, en het is onbekend wat de releasedatum zal zijn, maar het zal naar verluidt worden uitgegeven door 505 Games, net als het origineel. De IP werd in 2015 door de uitgever verworven.

Brothers: A Tale of Two Sons was het eerste spel dat werd geregisseerd door Josef Fares, die later het indie team Hazelight Studios zou oprichten, de ontwikkelaar van A Way Out en It Takes Two. In tegenstelling tot de latere spellen van Fares, die beide exclusief co-op waren, was Brothers een single player spel. Het vertelt het verhaal van twee jonge broers die op reis gaan om een geneesmiddel te vinden voor de ziekte van hun stervende vader.

Blijf bij ons voor mogelijke aankondiging bij The Game Awards, die morgen, 8 december, om 01:30 gepland staat.

Brothers: A Tale of Two Sons is beschikbaar op PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS3, Xbox 360, iOS, Android, en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x