Home GamingAndroid SuperCell is terug met Clash Royale!

SuperCell is terug met Clash Royale!

by Mark van Truijen

Na honderden uren besteed te hebben aan gebouwen plaatsen en clans verslaan is het moment daar: Supercell, de makers van de welbekende mobilegame “Clash of Clans”, heeft zojuist de mobiele game Clash Royale gelanceerd. Een real time mulitplayer game die de stijl behouden van Clash of Clans maar een compleet andere ervaring geeft.

Clash-Royale-game

Verassend en vernieuwend

Clash Royale kan gezien worden als een mobiele MOBA game waarbij je live tegen mensen over de wereld speelt. Elke match begint met twee kanten met elk 3 kastelen. Het doel is om de kastelen van de tegenstander te verwoesten door middel van het spelen van kaarten. De kaarten kosten mana die over tijd er bij komen. Je moet dus goed kiezen welke kaarten je wanneer speelt want de tegenstander kan hier op in spelen. Via twee verschillende banen stuur je troepen aan om de tegenstander te overmeesteren. De winnaar krijgt per gewonnen toren een schatkist, een kroontje en de beroemde trofeeën die je hoger in de ranglijst brengen.Er zijn honderden verschillende kaarten die je kunt vrijspelen. Via schatkisten krijg je goud, gems en nieuwe kaarten. Na een moment wachten kun je een schatkist openen om zo nieuwe troepen te gebruiken in je volgende match. Dit is waar de wachttijden komen kijken die te overbruggen zijn via gems.

352655532

Wat Clash Royale zo goed maakt is dat ze het niet te over-the-top maken. Tegenwoordig moet alles gigantisch zijn en onoverzichtelijk. Deze game is simpel en ideaal voor de casual gamer. Je kan zonder moeite het spel wegleggen maar er is genoeg reden om het na een paar uur weer op te pakken. Ook kun je live wedstrijden meekijken of kaarten vragen en uitdelen aan clan-members. Met genoeg kaarten vrij te spelen is dit een ongoing-process waar elke mobiele gamer en casual gamer van kan genieten.

Conlusie

Supercell zet wederom een super spel neer met Clash Royale. Een combinatie van real-time gevechten met echte tegenstanders en ontelbaar veel monsters die je kunt verzamelen is dit een app die erg toegankelijk en leuk is. Daarnaast komen al je favoriete karakters uit Clash of Clans langs en is geen gevecht hetzelfde. Of je nou een intensief gamer bent of je houdt meer van Bejeweld; dit is een erg toegankelijk spel. Daarom is dit ook zeker een blijvertje voor op je telefoon.

Clash Royale is nu te downloaden in de App Store of Google Play Store.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x