Home Gaming Sunshine Manor – een nieuwe teaser (PC/PS/XB/NSW) & releasedatum voor pc

Sunshine Manor – een nieuwe teaser (PC/PS/XB/NSW) & releasedatum voor pc

by Jos Vis

Vandaag kondigen Fossil Games en, indie-game-uitgever, Hound Picked Games aan dat Sunshine Manor, een echte retro 80s horrorfilm geïnspireerde diamant, op 28 oktober voor pc op Steam wordt uitgebracht… Precies op tijd voor Halloween!

De consoleversies (PS/XB/NSW) zijn in ontwikkeling, gepland voor een release in 2022.

YouTube video


Over Sunshine Manor

In Sunshine Manor nemen spelers de rol aan van Ada McReady die, helaas en tegen haar wil, vast komt te zitten in Sunshine Manor tijdens trick or treat. Het is niet een plek waar de meeste mensen zouden willen zijn. De lange donkere gangen die druipen van de spinnenwebben, krakende vloerplanken en de onwelkome sfeer hangen zwaar. Ada heeft maar één uitweg, om zo snel mogelijk de ‘hel’ uit deze nachtmerrie te krijgen!.

Terwijl Ada het landhuis voorzichtig verkent, ontmoet je geesten, vecht je tegen demonen (sommige vriendelijker dan andere) en probeer je te stoppen wat er in het oude Aitken-huis gebeurt. Zoals altijd met goed versus kwaad, heeft Ada genoeg van haar eigen trucs om dingen gelijk te krijgen met paranormale krachten die demonen voorgoed kunnen verbannen! Sunshine Manor biedt wendingen, wendingen, bloed, mysterie en nog veel meer zodra de deur achter je dichtslaat.

Ontdek het mysterie en de geschiedenis, terwijl je probeert te voorkomen dat je wordt meegenomen door The Shadow Man – die toevallig je ELKE beweging in de gaten houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x