Home Gaming Football Manager 2022: Realistische Deadline Day en verbeteringen in personeelscommunicatie onthuld

Football Manager 2022: Realistische Deadline Day en verbeteringen in personeelscommunicatie onthuld

by Jos Vis

Sports Interactive en SEGA kunnen vandaag nog twee nieuwe headline-functies onthullen voor Football Manager 2022, die op 9 november debuteert op Steam, de Epic Games Store en de Microsoft Store. FM22 zal ook beschikbaar zijn op Day One met Xbox Game Pass.

YouTube video


Sports Interactive heeft inzichten van leidende figuren binnen de voetbalindustrie gebruikt om een ​​verbeterde Transfer Deadline Day-ervaring te modelleren die het drama, de opwinding en de spanning van de climax van de transferperiode beter weerspiegelt. De samenwerking met het achterkamerpersoneel is ook verbeterd door de nieuwe wekelijkse personeelsvergadering, die de manier nabootst waarop echte managers omgaan met hun coaches en belangrijk ondersteunend personeel.

Er is een diepgaande blik op beide toevoegingen aan FM22 in de tweede aflevering van ‘In the Studio’ gehost door James Allcott. James wordt vergezeld door leden van het Sports Interactive-team, evenals voetbaltransferexpert Fabrizio Romano en voormalig Sheffield United-manager, Chris Wilder, om te bespreken hoe Football Manager de grenzen tussen spel en realiteit vervaagt.

Een reeks blogs die ingaan op zowel de headline-functies als andere kerngebieden van de game, zal de komende dagen worden uitgebracht. Verdere functies zullen worden uitgebracht op de sociale kanalen van Football Manager (inclusief Twitter, Instagram en Facebook) en de eigen kanalen van Miles Jacobson, regisseur van Sports Interactive, (inclusief Twitter en Instagram).

Fans die Football Manager 2022 (voor pc en Mac) vooraf kopen bij een door SEGA goedgekeurde digitale winkel* tot aan de lancering, krijgen 10% korting. Ze krijgen ook de kans om hun managementcarrière eerder dan gepland te beginnen met Early Access to FM22. Early Access is ongeveer twee weken voorafgaand aan de officiële straatdatum beschikbaar en singleplayer-carrières die in die periode zijn gestart, kunnen worden overgedragen naar de laatste game.**

Een overzicht van alle vier de headline-functies vindt u hieronder.

*Pre-release bèta is alleen beschikbaar bij door SEGA goedgekeurde digitale retailers; kijk hier voor een volledige lijst van digitale retailers en meer details over wat een door SEGA goedgekeurde retailer is.

****Early Access kan op verschillende tijdstippen op verschillende platforms live gaan.

Deadline Day
Een vernieuwde Transfer Deadline Day-ervaring in FM22 repliceert beter het drama en de opwinding van een van de meest chaotische wedstrijden op de voetbalkalender. Managers worden beter geïnformeerd over de laatste gedane deals, geruchten en aanbiedingen van agenten in een nieuwe Deadline Day-hub.

Het is ook gemakkelijker voor managers om de transfermarkt onder de knie te krijgen in de wervelwind van Deadline Day-activiteiten. Met speciale schermen kunnen managers de interesse van andere clubs in hun spelers volgen, profiteren van spelers van wie het contract bijna afloopt en zien welke spelers voor het eerst op de transferlijst zijn geplaatst.

Vernieuwde UI-elementen blazen het spektakel van Deadline Day meer leven in, zoals een afteltimer naar het einde van de transferperiode die de hele dag prominent aanwezig is en een tickerbalk die het laatste transfernieuws onthult.

Personeelsvergaderingen
Personeelsvergaderingen stroomlijnen uw interacties met belangrijke leden van het backroom-team van de managers, zodat ze meer tijd hebben om zich te concentreren op de managementelementen die voor hen belangrijk zijn. Gebaseerd op inzichten van voetbalprofessionals, zijn personeelsvergaderingen een wekelijks onderdeel in uw agenda waarmee managers hun voorbereiding voor de wedstrijd, langetermijndoelen voor de ontwikkeling van spelers en hun teamstructuur beter kunnen organiseren.

Managers hebben de mogelijkheid om het advies van hun backroom-team uit te voeren vanuit de vergadering, samen met een reeks nieuwe functionaliteitstoevoegingen om de input van hun backroom-personeel te maximaliseren.

Datahub
De Data Hub is een gloednieuw gedeelte in de zijbalk in FM22 dat de bestemming is voor alles wat met gegevens en prestatieanalyse te maken heeft.

Vanaf hier kunnen managers zich verdiepen in teamprestatiestatistieken om te analyseren waar het goed gaat in de loop van de 90 minuten wedstrijdactie en waar er ruimte is voor verbetering. Er is ook de mogelijkheid om analyses van individuele spelers vanuit je team te bekijken, zodat je sterke punten kunt identificeren om rond te bouwen en zwakke punten om je op het trainingsveld te ontwikkelen.

Nieuwe datavisualisaties zoals momentumgrafieken en zonekaarten naast herwerkte paskaarten maken het voor managers duidelijker en gemakkelijker dan ooit om te zien hoe hun besluitvorming hun kansen op succes beïnvloedt, om probleemgebieden te diagnosticeren en om de meest effectieve bijdrage van squadronleden te beoordelen .

Managers die zich volledig willen onderdompelen in de wereld van data-analyse, kunnen nog dieper in de Data Hub duiken en hun analyseteam vragen om op maat gemaakte rapporten te leveren over een breed scala aan onderwerpen, zoals het percentage headers gewonnen door hun verdedigers in vergelijking met de rest van de liga.

Echte clubs gebruiken dezelfde statistieken en rapportagemethoden om hun prestaties op het veld te verbeteren, nu kunnen FM-spelers dat ook.

Match Engine
De FM22 match engine markeert het begin van een nieuw tijdperk in ons eeuwige streven om de perfecte simulatie van actie op het veld te creëren.

Een nieuwe animatie-engine levert een nog hoger niveau van authenticiteit op het veld dan voorheen mogelijk was in de serie. Spelersbewegingen zien er nu veel realistischer en natuurlijker uit dankzij de implementatie van wortelbewegingen, terwijl dribbels en aanrakingen op de bal zijn herwerkt om ervoor te zorgen dat spelers een veel groter bewegingsbereik hebben, inclusief de mogelijkheid om op de bal te draaien en te presteren Cruijff draait zich om.

Aanzienlijke AI-verbeteringen leiden tot een meer levensecht verloop van het spel in de loop van een wedstrijd. Een herwerkt perssysteem betekent dat spelers nu het concept van hun sprintcapaciteit hebben en weten wanneer ze hun tegenstander wel en niet kunnen persen, en de nauwkeurigheid is verfijnd om ervoor te zorgen dat de conditie van de speler een grotere impact heeft op de nauwkeurigheid van passen, schoten en eerste raakt.

Nieuw voor FM22 is de rol van de brede centrale verdediger, waarmee managers meer flexibiliteit hebben wanneer ze met een achterste drie werken. Brede centrale verdedigers kunnen worden ingezet in een verdedigings-, ondersteunings- of aanvalstaak met een toenemende bereidheid om elkaar te overlappen en twee-tegen-één-situaties te creëren naarmate de manager meer aanvalt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: