Home GamingAndroid Hearthstone Mercenaries gaat vandaag live — Ervaar een geheel nieuwe manier om Hearthstone te spelen

Hearthstone Mercenaries gaat vandaag live — Ervaar een geheel nieuwe manier om Hearthstone te spelen

by Jos Vis

Hearthstone Mercenaries, de geheel nieuwe gratis te spelen spelmodus voor Blizzard’s populaire digitale kaartspel Hearthstone, is vandaag live. Met strategische RPG-gameplay en boeiende en lonende voortgang op de lange termijn, introduceert Hearthstone Mercenaries een geheel nieuwe manier om te spelen met je favoriete helden en schurken uit het Warcraft-universum. Spelers zullen legendarische personages uit heel Azeroth rekruteren en verzamelen.

In Mercenaries zullen spelers Parties van zes helden uit hun selectie samenstellen en eropuit gaan om singleplayer Bounties te voltooien – een willekeurig gegenereerde reeks ontmoetingen die uitmonden in een gevecht met krachtige Bounty Bosses. Na het voltooien van een volledige Bounty, zullen spelers een schat met schatten verdienen die Mercenary Coins bevat, die ze kunnen gebruiken om extra helden te maken of om helden die ze al hebben te upgraden.

De selectie Mercenary-helden, waarvan er bij de lancering meer dan 50 waren, is ontworpen om spelers aan te moedigen creatief te zijn bij het samenstellen van teams, met talloze krachtige synergieën die spelers kunnen ontdekken. Spelers kunnen ook hun meest formidabele teams naar de Fighting Pit brengen, waar ze het kunnen opnemen tegen andere spelers en ervaring, prestaties en andere beloningen kunnen verdienen.

BOUW HET machtigste team van heel AZEROTH!

  • Krachtige startersploeg: Na het voltooien van de gevechts- en dorpstutorials, ontvangen alle spelers acht goed afgeronde beginnende huurlingenkaarten.
  • Snelle turn-based gevechten: in onderlinge gevechten kiezen spelers hun bewegingen tegelijkertijd (acties met lagere snelheidsclassificaties worden eerst geactiveerd), totdat hun tegenstander is verslagen.
  • Voortgang: huurlingen doen ervaring op door vijanden te verslaan en halen het maximale uit level 30.
  • Verzamel ze allemaal: een verscheidenheid aan taken en premies levert huursoldaten op die kunnen worden uitgegeven om extra zeldzame, epische en legendarische huurlingenkaarten te maken. Nieuwe huurlingen kunnen ook worden verkregen uit huurlingenpakketten, met een gegarandeerde huurlingkaart of huurlingportret in elk pakket.
  • Er is een dorp voor nodig: in het dorp, de belangrijkste hub voor huurlingen, kunnen spelers hun verzameling beheren, taakbeloningen verzamelen, gebouwen upgraden, premies ontvangen en nog veel meer!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x