Home Gaming Strijd als een popster tegen boosaardige Mirages in Tokyo Mirage Sessions #FE

Strijd als een popster tegen boosaardige Mirages in Tokyo Mirage Sessions #FE

by Mark van Truijen

Iedereen die wel eens een heel nieuwe RPG-ervaring wil opdoen, kan binnenkort schitteren als een popster in Tokyo Mirage Sessions #FE, vanaf 24 juni verkrijgbaar voor de Wii U. Deze nieuwe titel van de RPG-meesters bij Atlus combineert turn-based gevechten met een verhaal dat zijn oorsprong vindt in de moderne Japanse popcultuur. Tel daarbij de torenhoge productiewaarden en je beleeft een unieke ervaring. Deze energieke game kent een diepgaand gevechtssysteem dat is gebaseerd op zowel de Fire Emblem als Shin Megami Tensei-serie met een J-Pop-twist en vindt plaats op werkelijk bestaande locaties in Tokio.

In Tokyo Mirage Sessions #FE volg je een groep Japanse tieners, inclusief high-school student Itsuki Aoi, zijn vriend Touma Akagi en beginnend popidool Tsubasa Oribe. Wanneer een golf boosaardige Mirages Tokio aanvalt en Tsubasa ontvoert, moeten zij en Itsuki strijden voor hun leven. Ze worden geholpen door Fire Emblem-personages Chrom en Caeda om uiteindelijk te ontsnappen uit de Idolasphere. Wanneer ze terugkeren naar de echte wereld, worden ze ingelijfd door Talent Agency Fortuna Entertainment – de geheime verdedigers tegen de binnenvallende Mirages. Gezamenlijk moeten ze ervoor zorgen dat het kwaad voor eens en altijd wordt vernietigd.

In de loop van het verhaal verkennen spelers kerkerachtige Idolaspheres, elke met een uniek thema, zoals fotografie of televisie, waar ze tegen Mirages strijden in meeslepende, strategische turn-based gevechten. Net als bij Fire Emblems “rots-papier-schaar”-achtige wapendriehoek, kunnen spelers de zwaktes van vijanden uitbuiten om extra schade te veroorzaken en toegang te krijgen tot Sessions: combinatie-aanvallen waarin teamgenoten aanval op aanval stapelen voor maximale schade. Doordat strijders nieuwe vaardigheden en eigenschappen ontwikkelen, nemen de gevechtsmogelijkheden steeds verder toe. Tactisch ingestelde spelers zullen zeker genieten van de mogelijkheden om tegenstanders keer op keer te treffen met de vele spectaculaire speciale acties.

Dit stijlvolle avontuur wordt begeleid door de originele Japanse stemmen (met Engelse ondertiteling) en de originele soundtrack van het Japanse bedrijf Avex, zodat spelers volledig kunnen opgaan in het moderne Tokio dat door de boosaardige luchtspiegelingen wordt belaagd.

Naast het apart verkochte spel, verschijnt op 24 juni ook de in beperkte oplage gemaakte Tokyo Mirage Sessions #FE Fortissimo Edition die bij RPG-fans als muziek in de oren zal klinken. Deze editie bevat naast een artbook, Special Vocal Selection CD met zes nummers, songtekstkaarten en stickers ook nog eens een downloadcode voor alle geplande downloadbare content. De drie contentpakketten komen ook apart beschikbaar in de Nintendo eShop, en bevatten aanvullende kerkermissies en kostuums voor de complete Tokyo Mirage Sessions #FE-ervaring.

Bereid je voor om als een popster boosaardige mirages te bestrijden in Tokyo Mirage Sessions #FE, een exclusieve Japanse RPG van de meesters bij Atlus, vanaf 24 juni exclusief verkrijgbaar voor de Wii U.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x