Home GamingAndroid Kaartverkoop finales ESL Benelux Championship in Amsterdam Arena van start

Kaartverkoop finales ESL Benelux Championship in Amsterdam Arena van start

by Mark van Truijen

De kaartverkoop voor de finales van ESL Benelux Championship is vandaag van start gegaan. De finales van de competities Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone™ worden op 7 en 8 juli gespeeld en worden door ESL Benelux in samenwerking met haar partners Amsterdam Arena en Mediamarkt georganiseerd in de Amsterdam Arena. Er zijn tickets verkrijgbaar voor één of beide finaledagen.

Op donderdag 7 juli worden de finales van Counter-Strike: Global Offensive gespeeld en vrijdag 8 juli dient de Amsterdam Arena als het strijdtoneel voor de games League of Legends en Hearthstone. Tijdens de finales strijden de beste vier teams en spelers uit België, Nederland en Luxemburg tegen elkaar om de felbegeerde seizoenstitel en een deel van de prijzenpot die in 2016 minimaal €25.000 bevat.

Tijdens de finaledagen is er voor bezoekers meer te beleven dan alleen de eindstrijd van het ESL Benelux Championship. Bezoekers worden ook getrakteerd op een FIFA- en fighting-toernooi, kunnen zelf games spelen, hardware uittesten of esports gear kopen op een EXPO en natuurlijk met hun idolen op de foto. Het esports team Fnatic zal als partner van het ESL Benelux Championship ook aanwezig zijn tijdens de finals. Meer details over de invulling volgen later.

Sinds de start van het ESL Benelux Championship hebben al meer dan 1.000 spelers uit de Benelux zich proberen te kwalificeren voor het kampioenschap. Er is op 4 en 5 mei nog een laatste kans voor spelers om zich via de website van ESL Benelux bij de top te voegen. Daarna zal de competitie vanaf 16 mei wekelijks te volgen zijn via het Twitch-kanaal van ESL Benelux en wordt er duidelijk wie er in de Amsterdam Arena tegen elkaar zullen strijden om de titel.

Tickets voor de finales op 7 en 8 juli zijn verkrijgbaar via de website van Amsterdam Arena. Houd er rekening mee dat voor finales van Counter-Strike: Global Offensive, die op donderdag 7 juli worden gespeeld, een minimumleeftijd van 16 jaar geldt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x