Home Gaming Stellar Blade komt met Behind the Scenes Video

Stellar Blade komt met Behind the Scenes Video

by Mark van Truijen

Met nog twee weken te gaan voordat Stellar Blade van Shift Up wordt uitgebracht, is er een nieuwe video achter de schermen beschikbaar waarin de verschillende processen achter de ontwikkeling worden besproken. Regisseur Kim Hyung-tae onthult dat zijn inspiratie afkomstig was van een taxistaking. Met het vooruitzicht dat banen zouden worden vervangen door machines, vroeg hij zich af wat er zou gebeuren als de mensheid zelf zou worden vervangen.

Het verhaal speelt zich af in een toekomst waarin de Naytiba, een onbekende levensvorm, de aarde binnendringt en de mensheid dwingt om naar de ruimte te evacueren. Lid van het Airborne SquadEve, werkt samen met personages Lily, een technisch expert, en Adam, die al jaren op aarde heeft overleefd, om de Naytiba te bestrijden. Bij het ontwerpen van de personages richtte Shift Up zich op het kopen en scannen van kleding op een model om “iets van hogere kwaliteit en met realistischere visuals” te creëren.

Er waren uitdagingen vanwege de aard van consolegaming in Zuid-Korea, waar het bijna niet bestaat in vergelijking met de dominante mobiele gaming. Hoewel er zorgen waren over het succes van het project, werd het team ambitieuzer naarmate de ontwikkeling vorderde.

Hyung-Tae spreekt ook over het creëren van de Naytiba en het benadrukken van een gevoel van ongemak met hun ontwerp. Shift Up schakelde monsterontwerper Jang Hee-Cheol in, die eerder aan Bong Joon-ho’s The Host werkte, om zijn expertise te delen.

Stellar Blade wordt op 26 april gelanceerd voor de PS5, maar aflevering 2 van deze serie komt binnenkort, dus blijf op de hoogte voor meer details

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x