Home Gaming Star Wars Outlaws heeft geen open wereld torens

Star Wars Outlaws heeft geen open wereld torens

by Mark van Truijen

Open world towers waren een behoorlijk slim idee toen Ubisoft ze een decennium en een half geleden voor het eerst introduceerde, maar door ze in vrijwel elk open wereldspel te proppen dat het bedrijf sindsdien heeft gemaakt, zorgde het ervoor dat de mechaniek zijn welkomstgroet overschreed (ook dankzij het feit dat verschillende niet-Ubisoft-spellen de mechaniek ook hebben geleend). Het volgende grote open wereldspel van het bedrijf zal echter niet vasthouden aan die conventie.

Star Wars Outlaws, afkomstig van de studio Massive Entertainment, bekend van The Division, wordt het eerste volledig open wereld Star Wars-spel, maar er zullen geen torens zijn om te beklimmen om nieuwe delen van de kaart te ontgrendelen, activiteiten te onthullen of de mist van oorlog op te klaren. Dit werd bevestigd aan Game Informer’s Brian Shea door creatief directeur Julian Gerighty.

“Ik heb de creatief directeur rechtstreeks gevraagd of er torens zijn die je in de open wereld kunt beklimmen om de kaart te ontgrendelen. Hij zei dat die er niet zijn,” schreef Shea op Twitter. In een aparte tweet bevestigde hij dat de mist van oorlog organisch zal worden opgeheven door simpelweg meer van de kaart te verkennen.

Star Wars Outlaws wordt gelanceerd op 30 augustus voor PS5, Xbox Series X/S en pc

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x