Home Gaming Palworld Zomer update komt met nieuw eiland, soorten Pals, gebouwen en meer

Palworld Zomer update komt met nieuw eiland, soorten Pals, gebouwen en meer

by Mark van Truijen

Tijdens de inaugurele Triple-i Initiative showcase, waar titels als The Rogue Prince of Persia en Slay the Spire 2 werden aangekondigd, onthulde Pocketpair de eerste teaser voor de Arena-update van Palworld. Deze update voegt PvP toe aan het spel, waardoor spelers tegen elkaar kunnen vechten met teams van drie Pals. De teaser van het team gaf echter aan dat deze update in de zomer van 2024 zou worden gelanceerd, wat een vergissing was.

De ontwikkelaar heeft hiervoor zijn excuses aangeboden op Steam en werkt momenteel hard om “de arena zo snel mogelijk voor jullie allemaal klaar te maken”. Er is echter ook bekendgemaakt dat er deze zomer een andere update komt. Deze voegt een nieuw eiland toe met een nieuwe Pal-soort, wapens, gebouwen en meer.

Palworld is beschikbaar voor Xbox OneXbox Series X/S en pc, en bevindt zich momenteel in de early access-fase. Onlangs ontving het zijn eerste post-launch content update, met toevoeging van de raid boss Bellanoir, nieuwe items en diverse kwaliteitsverbeteringen. Pocketpair werkt aan Pal-ruilhandel tussen spelersservertransfers en migraties, en crossplay, terwijl er gesprekken gaande zijn om het spel naar andere platforms te brengen

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x