Home Gaming Steep Update 1.04: Steep World Tour Tournament, nieuwe uitdagingen en Alaska Update

Steep Update 1.04: Steep World Tour Tournament, nieuwe uitdagingen en Alaska Update

by Mark van Truijen

Update 1.04 voor de extreme sportsgame Steep is vanaf vandaag beschikbaar. In deze game skiën, snowboarden, paragliden of wingsuiten spelers vol adrenaline de bergen af in de enorme open wereld van de Alpen. Update 1.04 zorgt voor meer competitieve online aspecten in de game, zoals het Steep World Tour Tournament, en twee compleet nieuwe uitdagingen. Bovendien is de nieuwe Alaska map vanaf 10 februari 2017 gratis beschikbaar voor alle Steep-spelers.

Spelers over de hele wereld die nog meer uitdaging willen en de strijd met andere spelers aandurven te gaan, schrijven zich in voor het Steep World Tour Tournament, een gloednieuw maandelijks toernooi voor de hele community. De eerste competitie, “Backcountry”, start vandaag met de kwalificatiefase: een uitdaging in de vervloekte berg. Skiërs en snowboarders moeten 5000 punten halen om deel te mogen nemen aan de tweede fase: het toernooi. De 32 beste spelers op ieder platform tijdens de tweede fase van het toernooi, gaan door naar de finale en strijden tegen elkaar om Steep Credits te winnen.

De meest wilde en creatieve uitdagingen die door de community zijn gemaakt, zijn speelbaar via de community uitdagingen-optie. Spelers nemen deel aan community-uitdagingen om de hoogste score te behalen, reputatiepunten te bemachtigen of een plekje aan de top van de leaderboards te bereiken. De ontwikkelaars creëren om de zoveel tijd nieuwe uitdagingen, waarbij spelers het opnemen tegen het enige echte Steep team, met als doel de score van het team te verbeteren

De langverwachte open wereld van Alaska is beschikbaar vanaf 10 februari 2017 en bevat de eerste gesponsorde uitdagingen. De meest gedreven spelers die deze unieke uitdagingen voltooien worden beloond met Steep Credits en reputatiepunten. Deze uitdagingen zijn later ook beschikbaar in de Alpen.

Steep is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x