Home Gaming Nieuwe Difficulty Modes, Customization en Gratis Proefversie voor Dead Rising 4

Nieuwe Difficulty Modes, Customization en Gratis Proefversie voor Dead Rising 4

by Mark van Truijen

Sinds de lancering van Dead Rising 4 op 6 december hebben spelers al meer dan 7 miljard zombies gedood. Er zijn ook meer dan 3 miljoen foto’s en selfies genomen die de meesten van de Kardashian familie in elk willekeurig weekend doen verbleken.

Om de huidige spelers nog meer betrokkenheid met Frank’s wereld te bieden, kondigen we vandaag twee nieuwe game Difficulty Modes aan en lanceren we een Street Fighter outfit pack, beiden gratis voor alle spelers. Dit gaat gepaard met een patch die een aantal bugs, die we al sinds de lancering volgen, zal oplossen. Om nieuwe spelers voor Dead Rising 4 uit te nodigen, bieden we ook een 60-minuten durende proefversie aan.

De chaos gaat verder met twee volledig nieuwe Difficulty Modes

Voor spelers die al wat zombies hebben getemd en op zoek zijn naar een grotere uitdaging, introduceren we twee nieuwe moeilijkheidsgraden voor de Story Mode voor Xbox One en Windows 10 pc-spelers. De twee nieuwe levels variëren in moeilijkheid van hard naar ultra-hard. Door het spelen van een van de twee nieuwe modes zullen spelers nieuwe Gamescore en Achievements (“Chopping Spree” en “Biters Remorse”) behalen. De nieuwe Difficulty Modes zullen vanaf 30 januari voor spelers beschikbaar zijn.

Frank West ontmoet Street Fighter

Frank West heeft altijd al een liefde voor flair, en als ’s werelds beste zombieslayer rusten we hem uit met een nieuwe outfit collectie die past bij zijn status. Op 30 januari kunnen Xbox One en Windows 10 pc-spelers vijf outfits van de ultieme vechtgame serie, Street Fighter, met inbegrip van Cammy, Guile, M. Bison, T. Hawk en Zangief downloaden.

Speel gratis de 60-minuten durende proefversie

Voor degenen die nog niet eerder Dead Rising 4 hebben gespeeld is het mogelijk om vanaf 31 januari een 60-minuten durende proefversie voor Xbox One te ervaren. Met de proefversie kunnen nieuwe spelers Achievements behalen en opgeslagen gamevoortgang kan worden meegenomen bij aanschaf van de volledige game na de proefperiode. Spelers kunnen zowel de singleplayer Story Mode als de multiplayer tijdens de proefperiode ervaren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x