Home Gadgets SHIELD Experience Upgrade 5.0 beschikbaar voor SHIELD

SHIELD Experience Upgrade 5.0 beschikbaar voor SHIELD

by Mark van Truijen

Zoals aangekondigd tijdens de CES zal NVIDIA voortdurend SHIELD-producten blijven ondersteunen. Daarmee neemt NVIDIA een leidende positie in de industrie in. We zijn dan ook zeer verheugd om te melden dat huidige SHIELD TV (2015) bezitters vanaf heden de nieuwste SHIELD Experience Upgrade 5.0 kunnen downloaden.

Deze update huisvest alle fantastische nieuwe features die huidige SHIELD-bezitters reeds ervaren. Als aanvulling op de upgrade naar Android’s nieuwste besturingssysteem Android 7.0 Nougat, zijn er belangrijke verbeteringen gemaakt in drie hoofdcategorieën:

Meest Hoogwaardige Presterende, 4K HDR Media Streamer 

De nieuwe SHIELD levert de rijkste, visuele ervaring met ondersteuning voor 4K HDR en 3x meer rekenkracht dan elke andere streamer op de markt.

Fantastische Games

SHIELD TV staat op eenzame hoogten te midden van media streamers, met de meeste gaming mogelijkheden en het rijkste aanbod aan gamecontent. GeForce NOW is geüpgraded met Pascal prestaties en binnenkort komen titels uit Ubisoft’s hit catalogus beschikbaar, waaronder games als Watch Dogs 2, Assassin’s Creed Syndicate, For Honor en ontelbare andere titels. Aankomende native gamereleases zijn Tomb Raider en Shadowgun Legends, terwijl The Witness recent reeds is verschenen. Binnenkort publiceren we bovendien een blog met nog veel meer info over deNVIDIA Games App en hoe we toegang en de vindbaarheid van SHIELD Games verbeteren.

AI bij je Thuis (Binnenkort beschikbaar)

SHIELD is de eerste streamer die ondersteuning van Google Assistant heeft aangekondigd, geoptimaliseerd voor TV en 100% hands-free (dankzij de nieuwe SHIELD controller).  Daarnaast komt binnenkort SmartThings Hub technologie integratie beschikbaar, waardoor de SHIELD instant in een smart home hub verandert die verbonden kan worden met 200 smart home apparaten. NVIDIA SPOT™, een AI mic accessoire die later dit jaar beschikbaar komt, maakt van de SHIELD de centrale backbone van het AI gedreven huis.

Bezitters van de oudere versie kunnen uiteraard gewoon gebruik blijven maken van

GeForce Now en GameStream met alle functionaliteiten zoals ze die gewend zijn.

Als je de app wil uitproberen zinder te moeten wachten, kun je meedoen aan de beta.  Meld je dan bij deze (https://plus.google.com/communities/101996193095182428008)

community aan om de beta releases van de NVIDIA Games app te testen.

Hoe meld je je aan:
1. Meld je aan door simpelweg op de “Join” button te klikken.
2. Open 
NVIDIA Games beta on Google Play vanaf een PC en kies “Become a tester”.
3. Open de Google Play Store op je SHIELD-apparaat en zoek naar de NVIDIA Games app. Binnen een paar minuten (Het zou iets langer kunnen duren), zal je een “UPDATE” button zien.
4. Kies “UPDATE” om de laatste beta te downloaden en te installeren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x