Home Gaming STAR WARS™ BATTLEFRONT™WORDT OP 19 NOVEMBER 2015 IN HET HEELAL UITGEBRACHT

STAR WARS™ BATTLEFRONT™WORDT OP 19 NOVEMBER 2015 IN HET HEELAL UITGEBRACHT

by Mark van Truijen

DICE, een Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA)-studio, en Lucasfilm hebben vandaag aangekondigd dat Star Wars™ Battlefront™ op 19 november wordt uitgebracht in Europa. De aankondiging vond plaats tijdens de première van de eerste volledige trailer voor deze langverwachte titel bij duizenden fans op Star Wars™ Celebration. Star WarsBattlefront, het resultaat van een monsterverbond tussen Lucasfilm en de bekroonde Frostbite™-engine, staat borg voor ongelooflijk authentiek, realistisch en interactief entertainment met fotorealistische graphics en epische actie op iconische Star Wars™-locaties. Zie hoe dit alles door de engine tot leven wordt gebracht in de nieuwste trailer voor Star Wars Battlefront ophttp://starwars.ea.com/nl_NL/starwars/battlefront.

“Zoals zoveel andere mensen uit de wereld is iedereen bij DICE een enorme fan van het Star Wars-universum”, aldus Sigurlína Ingvarsdóttir, Senior Producer van Star Wars Battlefront. “Het is met recht een eer om te mogen werken aan een Star Wars-project, wetende dat we helpen bij de presentatie van ons geliefde universum aan onze generatie en een legioen nieuwe Star Wars-fans.Dankzij de toegang en de kennis die Lucasfilm met ons deelt en de passie en het talent van ons team kunnen we een ongelooflijk spel afleveren dat je midden in de Star Wars-gevechten stort die je thuis altijd naspeelde.”

In Star Wars Battlefront kunnen fans talloze heroïsche momenten beleven en intense gevechten naspelen: ze kunnen met blasters vuren, op speedermotoren en sneeuwspeeders rijden, AT-AT’s bevelen en achter de stuurknuppel gaan zitten van TIE Fighters en de Millennium Falcon. De gevechten vinden plaats op de meest iconische planeten in het Star Wars-universum, waaronder Endor, Hoth, Tatooine en de onverkende planeet Sullust. Gamers kunnen de meest gedenkwaardige personages in de originele trilogie spelen, zoals Darth Vader en Boba Fett. Star WarsBattlefront bevat talloze modi die zijn afgestemd op verschillende soorten gevechten, variërend van grotere competitieve multiplayergevechten voor 40 spelers tot speciale missies die je alleen, offline met een vriend op split-screen of coöperatief online kunt spelen.

 

Fans die Star Wars Battlefront reserveren, beleven als een van de eersten de Battle of Jakku*, het sleutelmoment waarop de Nieuwe Republiek belangrijke keizerlijke stellingen aanviel op een afgelegen woestijnplaneet in de Outer Rim. In deze DLC, die zich afspeelt na de overwinning van de rebellen in de Slag om Endor, beleven spelers de gebeurtenissen die hebben geleid tot het enorme, verwoeste landschap van Jakku  in Star Wars™: The Force Awakens™. Spelers die Star Wars Battlefront reserveren, kunnen de strijd één week eerder aangaan op 1 december 2015. Alle andere spelers krijgen toegang tot deze gratis† content op 8 december 2015.

Star Wars Battlefront wordt op 19 november uitgebracht in Europa voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One™, het alles-in-één game and entertainment systeem van Microsoft en op Origin™ voor de pc. Om mee te praten over Star Wars Battlefront, bezoek je www.facebook.com/EAStarWars.nl of volg je ons op Twitter® via www.twitter.com/EAStarWars of meld je jezelf aan voor de officiële EA Star Wars-nieuwsbrief op http://starwars.ea.com/newsletter. Persmateriaal voor Star Wars Battlefront is beschikbaar op http://info.ea.com of download keyart, screens en logo’s HIER.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x