Home GamingAndroid UBISOFT VIERT DE LENTE MET DE UPLAY SPRING SALE

UBISOFT VIERT DE LENTE MET DE UPLAY SPRING SALE

by Mark van Truijen

Kersenbloesem, warm weer en geweldige games. Moeder natuur heeft dan wel de controle over de eerste twee, maar de Uplay Spring Sale zorgt ervoor dat gamers alles wat ze graag willen hebben ter beschikking hebben deze lente! De uitverkoop bevat kortingen tot wel 85% op digitale PC-titels zoals Assassin’s Creed Unity, Far Cry 4 of South Park the Stick of Truth. Titels als Dragon Age: Inquisition of Middle-Earth: Shadow of Mordor zijn eveneens met korting verkrijgbaar. Daarbovenop zijn de fysieke games in de Uplay catalogus (exclusief pre-orders) ook verkrijgbaar met 30% korting. De Ubicollectibles, een collectie van kwalitatieve merchandise van Ubisofts meest populaire franchises, bevatten kortingen tot wel 50%.

De kortingen op digitale games zijn wereldwijd. Fysieke games met korting worden verzonden naar meer dan 140 landen in de EMEA-regio, alsook de VS en Canada. De kortingen op de Ubicollectibles zijn geldig in meer dan 140 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika en Oceanië.

Uplay Sales geeft gamers de kans om nieuwe games te ontdekken en aan hun collectie toe te voegen, of ze nu op zoek zijn naar een recente titel met korting of een echte klassieker. Met kortingen op verschillende platformen en in verschillende genres, heeft de Uplay Spring Sales wel iets in huis voor elke gamer.

De Uplay Spring Sale loopt vanaf nu tot en met 26 april.

 Alle bovenstaande aanbiedingen en meer vind je op: http://shop.ubi.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x