Home GamingNintendo Switch Star Wars: Battlefront Classic Collectie komt in maart uit

Star Wars: Battlefront Classic Collectie komt in maart uit

by Mark van Truijen

2024 markeert het 20-jarig jubileum van de originele Star Wars: Battlefront van Pandemic Studios en LucasArts, en om die gelegenheid te herdenken, heeft Aspyr Media een heruitgave aangekondigd die de klassieke shooter uit 2004 en het vervolg uit 2005 bundelt.

Star Wars: Battlefront Classic Collection wordt volgende maand gelanceerd en brengt zowel Battlefront als Battlefront 2 naar moderne platforms. De singleplayer-campagnes van beide spellen zullen worden opgenomen, evenals de door fans favoriete turn-based strategiemodus, Galactic Conquest.

Natuurlijk zal het hoogtepunt hier de multiplayer-modus zijn, met de massale gevechten van 64 spelers van de originele Battlefront-duologie die terugkeren, samen met bonuskaarten en helden die volledig worden hersteld en geïntegreerd, en Hero Assault die voor het eerst speelbaar wordt gemaakt op alle grondkaarten.

Daarnaast kun je ondersteuning verwachten voor tweespeler offline splitscreen, evenals Trophies en Achievements.

Star Wars: Battlefront Classic Collection wordt gelanceerd op 14 maart voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Je kunt de aankondigingstrailer van de collectie hieronder bekijken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x