Home Gaming Ender Lilies vervolg, Ender Magnolia: Bloom in the Mist, is aangekondigd

Ender Lilies vervolg, Ender Magnolia: Bloom in the Mist, is aangekondigd

by Mark van Truijen

Aglobe en LiveWire’s donkere fantasy Metroidvania Ender Lilies: Quietus of the Knights krijgt een vervolg. De ontwikkelteams hebben samen met uitgever Binary Haze Interactive aangekondigd dat het geprezen indie juweeltje later dit jaar een vervolg zal krijgen in de vorm van Ender Magnolia: Bloom in the Mist.

Een paar decennia na de gebeurtenissen van het eerste spel, zal Ender Magnolia: Bloom in the Mist spelers meenemen naar het Land of Fumes, dat te maken heeft met de dubbele dreiging van niet alleen giftige dampen die iedereen tot waanzin kunnen drijven – iets waar fans van het eerste spel bekend mee zullen zijn – maar ook dodelijke machine-achtige kunstmatige levensvormen die bekend staan als de Homunculi.

Spelers zullen in de schoenen stappen van de nieuwe protagonist Lilac, die, net als Lily uit het eerste spel, de mogelijkheid heeft om degenen die besmet zijn door de giftige dampen die het land omhullen, te zuiveren. Met de hulp van vriendelijke geesten en machines zal Lilac aan een missie beginnen om het koninkrijk te redden. Door vijanden te exorciseren, zal Lilac hun vaardigheden kunnen gebruiken, met meer dan 30 vaardigheden die beschikbaar zijn in het spel.

Het vervolg zal ook een verbeterd gevechtssysteem bevatten dat spelers in staat stelt om tegelijkertijd vier vaardigheden uit te rusten, terwijl er ook progressiesystemen beschikbaar zullen zijn om de basisstatistieken van Lilac te versterken. Daarnaast kun je veel verkenning, optionele inhoud en meer verwachten.

Bekijk hieronder de aankondigingstrailer van het spel.

Ender Magnolia: Bloom in the Mist komt ergens dit jaar exclusief uit voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x