Home Gaming Sony test ondersteuning PC games op de PS VR 2

Sony test ondersteuning PC games op de PS VR 2

by Mark van Truijen

Sony heeft indrukwekkende eerste stappen gezet met de originele PlayStation VR-headset, maar PS VR2, die een jaar geleden werd gelanceerd, heeft niet het succesniveau gezien waar velen op hadden gehoopt. Hoewel het zeker aanzienlijk verbeterde hardware heeft, is de ondersteuning voor het apparaat minimaal geweest en zijn de verkopen ook niet al te indrukwekkend geweest.

Sony neemt echter enkele interessante stappen om de bibliotheek van PS VR2 te versterken. In een overzicht van de PlayStation Blog van enkele opmerkelijke aankomende titels voor het apparaat (inclusief Metro Awakening), heeft Sony bevestigd dat het momenteel PC-compatibiliteit voor PS VR2 test en dat het hoopt dit jaar ondersteuning voor PC-games aan het apparaat toe te voegen.

“We zijn verheugd te kunnen delen dat we momenteel de mogelijkheid testen voor PS VR2-spelers om toegang te krijgen tot extra games op de PC om nog meer spelvariatie te bieden naast de PS VR2-titels die beschikbaar zijn via PS5,” schreef Sony. “We hopen deze ondersteuning beschikbaar te maken in 2024, dus blijf op de hoogte voor meer updates.”

Wat de omvang van deze ondersteuning zal zijn, blijft nog te bezien, maar het is een interessante manier om de bibliotheek van games van PlayStation VR2 te versterken. Natuurlijk is de echte vraag – zal Half-Life: Alyx speelbaar zijn op het apparaat?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x