Home TVSeries STAR Channel Highlights | Mei

STAR Channel Highlights | Mei

by Pim, Sel

GREY’S ANATOMY S1 & S2

We gaan terug naar waar het allemaal begon, want vanaf 28 april is het eerste seizoen van Grey’s Anatomy te zien op STAR Channel! Meredith Grey en haar collega’s volgen een zware chirurgische opleiding. Als ze die proberen te combineren met een privéleven, leren ze dat een praktijkopleiding een zaak van leven of dood kan zijn.

Speciaal voor de fans die weer van voor af aan willen terugkijken of voor degene die het begin hebben gemist en niet middenin een seizoen willen instappen, presenteert STAR Channel nu een uniek moment, vanaf 28 april zenden we alle seizoenen van het inmens populaire Grey’s Anatomy uit. Te beginnen met de allereerste crew uit Seatle Grace Hospital, uiteraard met intern Meredith and niemand minder dan de enige echte McDreamy (Patrick Dempsey).

Vanaf 28 april, elke zondag een dubbele aflevering vanaf 21:00 uur op STAR Channel.

AMERICAN HORROR STORY: DELICATE S12

In American Horror Story: Delicate wil actrice Anna Victoria Alcott (Emma Robberts) na verschillende mislukte ivf-pogingen niets liever dan een gezin stichten. Hoewel het enthousiasme rondom haar recente film toeneemt, krijgt ze steeds meer het gevoel dat iets het op haar gemunt heeft, en op haar verlangen om moeder te worden. American Horror Story: Delicate is het 12de seizoen van de bekroonde serie van Ryan Murphy en Brad Falchuk met onder andere Kim Kardashian en Cara Delevingne.

Vanaf 6 mei, elke maandag om 22:00 uur op STAR Channel.

THE EQUALIZER S3

Een remake van de film ‘The Equalizer’ uit de jaren 80 met Queen Latifah in de hoofdrol. Robyn McCall, een geheimzinnige oud-CIA-agent, moet al haar vaardigheden inzetten om mensen te helpen die nergens anders terecht kunnen. McCall overweegt om haar werk als de Equalizer aan de wilgen te hangen, tot rechercheur Marcus Dante haar vraagt te helpen zoeken naar een onvindbare groep bankovervallers.

Vanaf 13 mei, elke maandag een dubbele aflevering vanaf 20:00 uur op STAR Channel.

LAW & ORDER: ORGANIZED CRIME S3 

Elliot Stabler keert terug naar de New York Police Department om de georganiseerde misdaad te bestrijden na een verschrikkelijk persoonlijk verlies. De stad en het politiebureau zijn echter drastisch veranderd in het decennium dat hij weg was, en hij moet zich aanpassen aan een strafrechtsysteem. Stabler moet weer tot zichzelf komen en zijn leven opnieuw opbouwen, terwijl hij een nieuw team leidt die de machtigste criminele kartels van de stad één voor één uit uitschakelt.

Elke woensdag een dubbele aflevering vanaf 20:00 uur op STAR Channel. 

CHICAGO MED S9 

Chicago Med is een emotionele achtbaan door de dagelijkse chaos van het drukste ziekenhuis van de stad en de moedige artsen die het ziekenhuis overeind houden. Zij zullen unieke nieuwe zaken te lijf gaan die geïnspireerd zijn door actuele gebeurtenissen. Gaandeweg creëren zij een band met op de achtergrond de hectiek van de operatiekamer. Bekende gezichten van de politie en brandweer van Chicago zullen een handje helpen, zodat het derde team vol helden uit Chicago hun werk op de beste manier kunnen uitvoeren.

Elke dinsdag om 20:05 uur op STAR Channel. 

CHICAGO P.D. S11

District 21 van de Chicago Police Department bestaat uit 2 verschillende groepen: de uniform agenten die op straat patrouilleren om de dagelijkse criminaliteit te bestrijden en de inlichtingen eenheid, het team dat de zware criminaliteit in de stad voor haar rekening neemt. Leider van de inlichtingen eenheid is Sergeant Hank Voight, een man die zich niet bepaald aan de wet houdt om gerechtigheid te krijgen. Hij is veeleisend en keihard en alleen diegenen die hiermee om kunnen gaan overleven onder Voights leiding.

Elke dinsdag om 21:00 uur op STAR Channel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x