Home Gaming SPEEL NU TRIALS FUSION ONLINE MULTIPLAYER!

SPEEL NU TRIALS FUSION ONLINE MULTIPLAYER!

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is online multiplayer beschikbaar als gratis update voor Trials Fusion. Daardoor kun je het nu opnemen tegen vier tot acht andere motorcrossers in drie verschillende multiplayer-modi! Vanaf 27 januari 2015 is ook Fire In The Deep verkrijgbaar, het vierde en grootste downloadable content pack tot nu toe.

DRIE NIEUWE ONLINE MULTIPLAYER MODI

In de online multiplayer op de Xbox One en PlayStation 4 race je met maximaal acht spelers over de tracks. Op Windows® PC en Xbox 360 bestaat het strijdveld uit maximaal vier spelers. De update bevat daarnaast drie nieuwe multiplayer-modi. Deze vind je in de nieuwe multiplayer-lobby:

  • Online X-Supercross mode: Speel met acht spelers op drie willekeurige tracks en haal de hoogste totaalscore om te winnen.
  • Private Game mode: Maximaal acht spelers kiezen elk hun favoriete track, waarbij je instellingen als zwaartekracht, snelheid en besturing kunt aanpassen.
  • Private Game with Spectator: Kies een track, pas de instellingen aan en nodig maximaal acht andere spelers uit, waarna je zelf de race bekijkt. Deze wedstrijden kun je ook via de verschillende streaming platformen uitzenden.

Bij online multiplayer wordt ook een wereldwijd leaderboard gelanceerd voor alle Online X-Supercross tijden. Laat de internationale strijd om de records beginnen! De gratis online multiplayer update wordt automatisch gedownload als je de game opstart en verbonden bent met het internet.

NIEUWE TRACKS, CHALLENGES EN MEER

De Fire In The Deep DLC bevat 11 nieuwe tracks, 5 nieuwe achievements en trophies om vrij te spelen, 27 nieuwe track challenges en talloze nieuwe elementen om je eigen tracks mee te ontwerpen.

Spelers zonder Season Pass kunnen de DLC aanschaffen voor €4,99. De Season Pass is nog steeds verkrijgbaar voor €19,99 en geeft je toegang tot Fire In The Deep, alle vorige content packs en de twee laatste DLC’s die in maart 2015 uitkomen. De Season Pass en Fire In The Deep zijn te downloaden via de PlayStation Store voor PlayStation 4, Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360 en Uplay of Steam voor PC.

Trials Fusion is ontwikkeld door RedLynx in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev en telt ondertussen meer dan een miljoen verkochte exemplaren. De game bevat een oneindig aantal stuntobjecten en uitdagingen in een moordende race tegen de klok om de bestaande baanrecords te verbreken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x