Home Gaming AVONTURENGAME GROW HOME AANGEKONDIGD

AVONTURENGAME GROW HOME AANGEKONDIGD

by Mark van Truijen

Grow Home, een experimentele avonturengame waarin jij jouw thuisplaneet probeert te redden, is vanaf 4 februari 2015 verkrijgbaar op Steam voor Windows PC. Grow Home is ontwikkeld door Reflections: een Ubisoft studio uit Newcastle.

 In Grow Home ben je vrij om te gaan en staan waar je wilt, in een vreemde open wereld vol met zwevende eilanden, enorme grotten en watervallen, ontworpen met een minimalistische stijl. Jij speelt als BUD (Botanical Utility Droid), een robot op een missie om nieuwe plantsoorten te ontdekken om zijn thuiswereld mee te voorzien van zuurstof. Door de gigantische Star Plant te laten groeien, hervorm je het landschap om nieuwe hoogten te bereiken. De unieke klimbesturing van Grow Home laat je constant nieuwe niveaus bereiken. Maar pas op, één verkeerde stap en je begint aan je lange val naar beneden!

 

“Of het nou BUDs charmante, willekeurig gegenereerde animaties zijn, de enorme Star Plant gemaakt door de spelers of de prachtige landschappen. Er is heerst een vredig en onschuldig sfeertje in Grow Home die de game erg uniek maakt”, aldus Pete Young, producer bij Reflections.

 

Wat begon als een experiment door een klein team van acht ontwikkelaars, werd een mogelijkheid om open wereld game te maken met twee basisonderdelen: klimmen en verkennen.

 Klimmen: De wereld van Grow Home is gebouwd voor verticale verkenning en de unieke klimmechaniek levert hiervoor ongekende vrijheid. Je bestuurt BUDs handen los van elkaar om een oppervlak vast te pakken en de Star Plant te beklimmen terwijl deze groeit.

 

Verkennen: Er zijn geen voorafgestelde paden om te bewandelen in Grow Home. Je bent vrij om de vele kleine eilanden en verborgen grotten te verkennen in deze leuke, mooie open wereld. Op elk eiland vind je kristallen om jouw vaardigheden mee te verbeteren en uit te breiden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: