Home Gaming Special: The Arkham Knight

Special: The Arkham Knight

by Sven

Volgende maand kunnen wij aan de slag met de nieuwe Batman game, Arkham Knight. Wij hebben natuurlijk al veel trailers gezien, maar wie is Arkham Knight? Wij van That’s Gaming zijn op onderzoek gegaan.

Wie is de Arkham Knight en wat wil die?

The Arkham Knight is een schurk die wij niet kennen vanuit oudere comics. The Akrham Knight is speciaal ontwikkeld voor de gelijknamige game die 23 juni uitkomt. Toch weten wij al wat van hem. Dit komt door de comics die over hem zijn gemaakt. De eerste daarvan is in februari 2015 uitgegeven. De Arkham Knight heeft in de vorige games Batman gevolgd. Zo heeft hij Batman gevolgd in Batman: Arkham Asylum en in Batman:Arkham City.

Arkham Knight

Het blijkt dat The Arkham Knight een erge haat heeft aan Batman en zijn bedoeling is ook om Batman te vermoorden, maar daarvoor moet Batman wel eerst lijden. Om zijn doel te bereiken werkt hij samen met Scarecrow en zorgt The Arkham Knight ervoor dat er militairen aanwezig zijn in Gotham.

The Arkham Knight heeft kennis van Batman zijn alter ego, Bruce Wayne. Daarnaast wil The Arkham Knight met zijn outfit Batman belachelijk maken. Hij heeft namelijk een A midden op zijn borst, precies waar het Batman logo zit bij Batman. The Arkham Knight is ook erg psychologisch bezig. Zo zegt hij tegen Batman dat hij weet waneer Batman wat gaat doen, want Batman is voorspelbaar. Hij probeert een fysiek, maar ook een emotioneel gevaar te zijn voor Batman.

Wie werken samen met The Arkham Knight?

Wat ik net al vermeldde, was dat Scarecrow de grootste partner is van The Arkham Knight, maar daarnaast heeft hij ook nog een groot leger tot zijn beschikking. The Arkham Knight instrueert de soldaten ook om juist de Bat symbol te vermijden, maar juist te schieten op zijn middel en schouders, want deze onderdelen zijn kwetsbaarder. The Arkham Knight is doordacht, hij weet hoe Batman in elkaar steekt.

De game

De game komt uit op 23 juni 2015 en het is een van meest geanticipeerde games van dit jaar. The Arkham Night belooft een leuke en misschien wel een geweldig schurk te worden. De terugkeer van Scarecrow is natuurlijk ook erg interresant, want hij blijft voor mij een van de meest geniale schurken in het Batman universum (afgezien van The Joker). Wij zullen de game ook gaan reviewen, dus stay tuned!Arkham Knight

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: