Home Gaming Solasta: Crown of the Magister onthult nieuwe Inner Strength DLC

Solasta: Crown of the Magister onthult nieuwe Inner Strength DLC

by Jos Vis

Na de recente release van Solasta: Crown of the Magister op Xbox, heeft de Franse onafhankelijke ontwikkelingsstudio Tactical Adventures een nieuw DLC-pakket – Inner Strength – aangekondigd voor zijn bekroonde, teamgebaseerde tactische fantasie-cRPG, die op 14 november 2022 verschijnt.
Innerlijke kracht

Maak je party compleet met de Inner Strength DLC! Ontgrendel de klassen Warlock, Bard & Monk en de voorouders van Dragonborn en ga terug naar Solasta voor meer avonturen!

De Inner Strength DLC ontgrendelt drie nieuwe klassen (Warlock, Monk en Bard) voor in totaal negen nieuwe subklassen (plus drie extra als je de eerder uitgebrachte Lost Valley DLC bezit) en één nieuwe Ancestry (Dragonborn).

Naast de DLC-content van Inner Strength, wordt er ook gratis downloadbare content uitgebracht voor alle spelers die de Solasta: Crown of the Magister-basisgame bezitten. Dit omvat 17 nieuwe prestaties om meer maatwerk toe te voegen, gamepad-ondersteuning op pc en drie nieuwe achtergronden die bekend staan ​​als The Ascetic, The Artist en The Occultist.

Wil je DLC-content in multiplayer spelen met vrienden die het niet hebben? Geen probleem. De DLC-filosofie van Tactical Adventures is dat alle gebruikers DLC-content gratis kunnen spelen zolang de host deze heeft geïnstalleerd.

Een episch teamavontuur
Ontdek de verwoeste wereld van Solasta: verken ruïnes en kerkers op zoek naar legendarische schatten, leer de waarheid over een eeuwenoude ramp – en voorkom dat het opnieuw gebeurt. Creëer je eigen groep avonturiers met onze Character Creation Tool in de klassieke RPG-traditie op tafel.

Ontdek een mysterieuze en dynamische wereld
Duik in lang vergeten kerkers om oude artefacten op te graven. Vecht tegen monsters in turn-based, tactische gevechten op teamniveau. De dynamische omgeving van Solasta biedt een aantal interessante tactische opties.

Bereid je voor om in drie dimensies te denken
De kerkers in Solasta zijn meer dan platte speelborden. Klim, spring of vlieg om obstakels heen. Ontwijk of verras vijanden van boven of beneden. Duw ze in afgronden of laat dingen op hun hoofd vallen. Plaats jezelf op hoge gronden om het gevecht met een voordeel te beginnen.

Trouw aan het tafelblad
Wizards of the Coast heeft Tactical Adventures een licentie verleend om de Dungeons & Dragons SRD 5.1-content en -regelset te gebruiken, wat de visie bevordert om de meest getrouwe videogame-aanpassing te maken met de Tabletop-regelset!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: