Home Gaming Fast Travel Games gaat Guardians Frontline publiceren, een strategische sci-fi VR-shooter

Fast Travel Games gaat Guardians Frontline publiceren, een strategische sci-fi VR-shooter

by Jos Vis

Fast Travel Games heeft vandaag een publicatiedeal aangekondigd met VirtualAge Games voor Guardians Frontline, een strategische VR-shooter die zich afspeelt in een sci-fi-omgeving. Met krachtige wapens, structurele creatie en een in-game kaarteditor, stelt Guardians Frontline spelers in staat om de rol van zowel soldaat als commandant op zich te nemen. Oorspronkelijk uitgebracht als Guardians op Oculus App Lab, wordt Guardians Frontline begin 2023 gelanceerd voor Meta Quest 2 en SteamVR.

Bekijk hier de trailer van Guardians Frontline:

In Guardians Frontline moeten spelers de federatie verdedigen tegen een vijandelijke aanval terwijl ze proberen een mysterieuze energiebron te ontginnen. Slagvelden kunnen strategisch worden beveiligd met een mix van hersens en spierkracht, inclusief tactvol voortgebrachte gebouwen, mechs, ruimteschepen, zware wapens en meer. De game kan alleen worden gespeeld in de modus voor één speler, coöp voor vier spelers of met maximaal acht vrienden in PvP.

“We hebben lang genoten van beroemde games zoals Halo en Starcraft, die ons onmiskenbaar hebben beïnvloed bij het ontwikkelen van Guardians Frontline”, zegt Carles Ballabriga bij VirtualAge Games. “Onze getalenteerde vrienden bij Fast Travel Games staan ​​in de VR-wereld bekend om hun boeiende reeks titels en zijn de perfecte uitgeverspartner om ervoor te zorgen dat onze game het juiste publiek bereikt.”

“Guardians Frontline trokken meteen onze aandacht. Het is een frisse kijk op het actie/shooter VR-genre met een geweldige mix van geliefde mechanica en een indrukwekkend groot bereik”, zegt Patrick Liu, Head of Publishing bij Fast Travel Games. “VirtualAge heeft een zeldzame mix van shooter en tactiek gemaakt die heel goed werkt, waardoor het een spel is dat het waard is om keer op keer te spelen voor de wisselende eindresultaten.”

Terwijl Guardians Frontline wordt gelanceerd met een set gevechtsklare kaarten, kunnen spelers de uitgebreide in-game level-editor gebruiken om unieke kaarten te maken waar de hele gemeenschap van kan genieten. Community-kaarten kunnen gratis worden gedownload en moedigen spelers aan om hun vaardigheden en strategieën in bijna oneindige landschappen te testen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: