Home Gaming Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island krijgt nieuwe informatie

Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island krijgt nieuwe informatie

by Jos Vis

Spike Chunsoft heeft details gedeeld over hoe spelers zich kunnen voorbereiden op de uitdagende avonturen in de aankomende roguelike RPG, Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island. Dit omvat inzicht in de power-up van de Sumo-status en het omgaan met rondzwervende Behemoths.

Het bedrijf heeft ook nieuwe personages geïntroduceerd die voor het eerst verschijnen in dit nieuwste deel van de serie. Shiren the Wanderer: The Mystery Dungeon of Serpentcoil Island voor Nintendo Switch komt op 27 februari 2024 naar Noord-Amerika en Europa.

Geef Shiren een boost met Sumo-status
Er zijn veel statusvoorwaarden en effecten, maar een van de krachtigste is de Sumo-status. Shiren verkrijgt deze Sumo-kracht wanneer zijn Volheid de 150 overschrijdt en verliest deze wanneer zijn Volheid onder de 120 komt. Omdat Shiren’s Volheid kan worden vergroot of gewijzigd door Onigiri en bepaalde items te eten, kun jij bepalen wanneer je deze machtige vorm verkrijgt. In deze staat krijgt Shiren veel voordelen, zoals een grotere aanvalskracht, een grotere maximale HP en de mogelijkheid om vallen teniet te doen door ze onder de voeten te verpletteren. Shiren kan echter geen items gebruiken om zich te verplaatsen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d