Home GamingAndroid RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry

RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry

by Jos Vis

RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry uitgebracht. In de nieuwe quest bereiden spelers hun troepen voor op de strijd tegen Vorkath, waarbij ze hulp krijgen van de iconische RuneScape-held The Raptor. In meerdere fasen nemen spelers het op tegen de herrezen Vorkath en zijn meester Zemouregal om Fort Forinthry te verdedigen. Spelers kunnen Vorkath: Battle of Forinthry solo of met een groep spelen. Hiermee kunnen ze verschillende beloningen verdienen, waaronder de felbegeerde nieuwe Elite Dracolich-uitrusting die voorzien is van krachtige upgrades.

Naast de nieuwe quest en boss battle hebben spelers de mogelijkheid om de cosmetische Vorkath Death Guard- en Lantern-items vrij te spelen. Deze kunnen worden ontgrendeld tijdens het Vorkath Hunt-evenement door opdrachten voor de zeer strenge professor Mr. Mordaut uit te voeren.

Necromancy is een op zichzelf staande combat skill die in augustus, in combinatie met een enorme uitbreiding, werd gelanceerd. De uitbreiding introduceerde een nieuw hub-gebied, negen gloednieuwe quests en twee dodelijke boss battles. Necromancy is gratis beschikbaar voor spelers tot level 20. Members kunnen de Necromancy-skill trainen tot een maximum level van 120. Bezoek de officiële website voor meer informatie.

RuneScape is beschikbaar voor pc, Steam, iOS en Android. Zowel pc- als mobiele spelers kunnen gebruikmaken van cross-platform-progressie en cross-play-ondersteuning.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d