Home Gaming Sega geeft details vrij over de Sonic Boom games op de E3

Sega geeft details vrij over de Sonic Boom games op de E3

by Mark van Truijen

Volgende week is het zover dan is de E3, we kunnen daar een ook een nieuwe Sonic gaan zien. Er komen twee speelbare versies van twee Sonic Boom games die exclusief zullen verschijnen voor de Wii U en de 3Ds en 2Ds.

In beide spellen moeten Sonic en zijn vrienden – Tails, Knuckles, Amy en het nieuwe teamlid Sticks – samenwerken om het op te nemen tegen hun sterkste vijand ooit. Lyric is een reusachtig en monsterlijk slangachtig wezen uit de Oudheid. Dit technologisch hoogbegaafde meesterbrein gebruikt een geavanceerd robotpantser om zijn snode daden uit te voeren. Om een kans te maken tegen deze formidabele vijand zullen Tails, Knuckles, Amy en Sticks hun krachten moeten bundelen. Elk personage moet zijn of haar unieke talenten en vaardigheden optimaal benutten om te voorkomen dat Lyric een robotleger creëert en daarmee de wereld vernietigt. Er heeft nog nooit zo veel op het spel gestaan, en alleen een hecht team maakt kans om Lyric te overwinnen. Zowel Sonic Boom: Rise of Lyric als Sonic Boom: Shattered Crystal maken optimaal gebruik van de unieke gameplay-mogelijkheden van de systemen waarop ze verschijnen. Beide versies laten spelers een nieuw hoofdstuk in het Sonic Boom-universum beleven, met elk een eigen spannend en meeslepend verhaal. Sonic Boom: Rise of Lyric heeft als basis CRYENGINE®, de baanbrekende 3D-speltechnologie van Crytek, één van de grote innovators in de industrie. Als eerste Wii U-spel dat deze technologie gebruikt, zal Sonic Boom: Rise of Lyric ongekend fraaie omgevingen en rijk gedetailleerde landschappen in beeld toveren.

Sonic Boom: Rise of Lyric 

Sonic Boom: Rise of Lyric voor Wii U levert een andere ervaring dan eerdere spellen in de Sonic-serie. Door de gedetailleerde levels en nadruk op de unieke vaardigheden van de personages krijgt het spel het gevoel van een action-adventure, waarbij spelers meer ruimte dan ooit krijgen om omgevingen te verkennen en met hun unieke personages te strijden tegen de dodelijke, slangachtige Lyric, voordat deze eeuwenoude vijand zijn leger gereed heeft. Het spel daagt spelers uit met spectaculaire speedruns, maar de focus ligt dit keer meer op intense gevechten en gloednieuwe spelmogelijkheden, zoals die van de Enerbeam. Met dit nieuwe, elektrisch geladen koord, kunnen spelers zich als nooit eerder door de wereld verplaatsen. Met de Enerbeam kunnen personages over gaten slingeren, zich over afgronden trekken, alternatieve routes verkennen, vijanden weggooien of hun schilden afpakken.

Sonic Boom: Shattered Crystal

Sonic Boom: Shattered Crystal voor Nintendo 3DS en Nintendo 2DS is een opzichzelfstaand avontuur
dat de belangrijkste personages, gebeurtenissen en achtergrondverhalen van het Sonic Boom-universum
aanvult met exclusieve omgevingen en personages. Voor het eerst kunnen spelers de rol aannemen van
Sticks, het nieuwste teamlid dat een belangrijke rol speelt in het verhaal, nadat zijn beste vriend Amy is
ontvoerd door de eeuwenoude vijand Lyric. Terwijl het Wii U-spel is gebaseerd op action-adventure en
verkennen, ligt in Sonic Boom: Shattered Crystal een grotere nadruk op platformactie en puzzels. In de
Nintendo 3DS-versie kunnen spelers unieke voorwerpen verzamelen die via draadloze communicatie
speciale content ontgrendelen in de Wii U-versie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x