Home Gaming Screencheat komt met grote update ter ere eerste verjaardag

Screencheat komt met grote update ter ere eerste verjaardag

by Mark van Truijen

Screencheat is een jaar geleden uitgebracht en hoe ze dat gaan vieren? Nou met een grote update!

De belangrijkste toevoeging in deze update is de vertaling van de game in zes talen. Je kunt nu, naast in het Engels, (vals)spelen in het Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands en Portugees.

We hebben ook AI-bots toegevoegd in Screencheat. Hierdoor heb je iemand om tegen te spelen terwijl je wacht op je vrienden en kleine speelgroepen kunnen toch grotere sessies spelen. Voor de ervaren Screencheaters is er ook een serieuze uitdaging met de Dromensloper AI-moeilijkheidsgraad. De AI-bots kunnen toegevoegd worden tussen de online en lokale spelers en worden vervangen wanneer spelers midden in het spel meedoen. We hopen dat je van ze zult genieten!

De laatste grote toevoegingen zijn de mogelijkheid om via LAN te spelen voor alle competitieve spelers en een nieuwe kaart, waardoor het totaal op elf komt. Museum II brengt sommige bekende ontwerpelementen van het originele Museum samen met een meer verticale en competitieve ervaring waardoor de kaart interessant is voor zowel nieuwe spelers als veteranen van Screencheat.

 

 

Patch-overzicht:

 

  • Vertaling van de speltekst in het Nederlands, Spaans, Duits, Frans, Russisch en Portugees.
  • AI-bots toegevoegd – zowel online als offline te gebruiken.
  • Kaart toegevoegd – Museum II.
  • Spelen via LAN toegevoegd.
  • Twee nieuwe mutaties toegevoegd – schaatsen en Slow-Mo kills.
  • Nieuwe set ragdolls toegevoegd.
  • Verbeteringen en fouten opgelost.
  • Meer details zijn te vinden in onze Steam community hub.

De game wordt momenteel ook ontwikkeld voor de PS4 en Xbox One.

 

OVER SCREENCHEAT

Screencheat is een waanzinnig schietspel met gesplitst scherm waarin iedereen onzichtbaar is, zodat je zult moeten “screencheaten” (Screencheaten – werkwoord: Naar het scherm van je tegenstander kijken. “Stop met dat screencheaten, valsspeler!”). Leer een groot aantal one-hit-kill-wapens te gebruiken, waaronder de donderbus, een automotor die stuiterende plasmaballen afschiet en een teddybeer gevuld met explosieven. Train je vaardigheden in de solo-tijdproef en ga daarna de snelle en krankzinnige gevechten aan met 8 spelers lokaal op de bank of online. Met kleurrijke kaarten, unieke modi en een enorme hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden, waaronder de maffe mutaties, is Screencheat de ultieme party-FPS.

Tien unieke en waanzinnige wapens

Van de betrouwbare donderbus en het heldhaftige stokpaard tot de volledig gestoorde chefolet (een automotor die terugkaatsende energieballen afvuurt), ze zijn allemaal ontwikkeld voor dodelijke voldoening. Ieder wapen heeft zijn positieve en negatieve kanten, wat resulteert in erg verschillende speelstijlen. Dit heeft niet alleen betrekking op de manier van schieten maar ook welk spoor een wapen achterlaat, zoals bijvoorbeeld de rook van de donderbus en het vuurspoor van het stokpaard.

Negen spelmodi online en lokaal

Van de traditionele deathmatch tot het volledig unieke moordmysterie waarin je uitgedaagd wordt on een specifiek doelwit te vinden en met een specifiek wapen uit te schakelen. Speel in teams of ieder voor zich. Daag tot zeven vrienden uit op de bank, online,of een combinatie van beide. De game heeft altijd een gesplitst scherm, of je nou online of offline bent.

Kaart gemaakt voor snelle navigatie

In de geest van de beste arena-schietspellen beweeg je je in 11 kaarten via luchtschachten en trampolines totdat je je doel hebt gevonden en deze hebt uitgeschakeld. Elke kaart is gemaakt met kleurgecodeerde gebieden, maar er zijn ook genoeg herkenningspunten zoals standbeelden, schilderijen en meubels waardoor je andere spelers snel kan lokaliseren zonder dat je ze ziet.

Aanpassen en mutatie

Geïnspireerd op games als Towerfall, bieden we spelers uiterst gedetailleerde aanpassingsmogelijkheden om de game te spelen zoals zij willen. Kies welke wapens zijn toegestaan, hoe en wanneer ze verwisseld of herladen kunnen worden, gebruik tijdslimieten, pas de overwinningsvoorwaarden, straffen en nog veel meer aan. Voor een te gekke ervaring kun je ook de zogenaamde Mutaties toevoegen zoals de trage modus, lage zwaartekracht en de flappy sprong.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: