Home Gaming RELEASEDATUM, PRE-ORDER BONUS EN HIGH KING EDITION VAN TOTAL WAR: WARHAMMER ONTHULD

RELEASEDATUM, PRE-ORDER BONUS EN HIGH KING EDITION VAN TOTAL WAR: WARHAMMER ONTHULD

by Mark van Truijen

SEGA Europe Ltd. en Creative Assembly onthullen vandaag de Pre-order Bonus, High King Edition en Limited Edition voorTotal War™: WARHAMMER, de game die de fantasievolle oorlogswereld van Warhammer op nooit eerder getoonde wijze en schaal tot leven wekt. Total War: WARHAMMER is het eerste deel van een epische trilogie, en zal na release op 28 april 2016 worden ondersteund met zowel betaalde als gratis content.

Pre-order Bonus – Chaos Warriors Race Pack:

Gamers die één van de edities vooruitbestellen bij deelnemende retailers ontvangen op de dag van lancering gratis de eerste DLC voor Total War: WARHAMMER. Het Chaos Warriors Race Pack bevat drie nieuwe speelbare Legendary Lords, waardoor je de even sterke als angstaanjagende Chaos Warriors als je ras kunt kiezen in de Grand Campaign.

Naast unieke nieuwe rijdieren, bloeddorstige eenheden en monsterlijke wezens, levert dit Race Pack ook een gloednieuwe, verhaalgedreven questketen voor elke Legendary Lord, en een arsenaal aan morbide en vervloekte magische voorwerpen.

The Total War: WARHAMMER standard edition is nu beschikbaar als pre-order via Steam en andere wereldwijde verkoopkanalenwww.Totalwar.com/Warhammer

High King Edition:

De Total War: WARHAMMER High King Edition wordt geproduceerd in een enkele, zeer beperkte oplage. Er komen slechts 5000 exemplaren van deze exclusieve verzamelaarseditie in omloop.

De High King Edition is vormgegeven als het legendarische Book of Grudges en wordt geleverd in een grote presentatiedoos met goudkleurige 3D-versieringen in de klassieke dwergenstijl. In de doos bevinden zich diverse schatten die zelfs het hebberige oog van de machtigste Dwarfen High King zou plezieren, inclusief:

–        Grudge Ring: Deze robuuste metalen ring heeft een roterende binnenring, waardoor dit sieraad perfect is om aan te draaien tijdens het broeden op wraakzuchtige plannen. Dankzij de zes genummerde kanten van de binnenring kan deze ook nog eens als dobbelsteen dienstdoen.

–        Slayer’s Whetstone Pendant: Gemaakt van echte slijpsteen en gegraveerd met de krachtige Master Rune of Spite. Deze forse hanger is een gekoesterde aanwinst voor elke zichzelf respecterende Slayer die graag zijn zwaarden scherp houdt.

–        Dwarfen Drinking Horn & Stand: Toast op je overwinningen met deze indrukwekkende drinkhoorn, stijlvol versierd in de ambachtelijke dwergenstijl. Met zijn unieke metalen standaard is deze hoorn zeer geschikt als pronkstuk op je vensterbank, maar je kunt er natuurlijk ook echt uit drinken – hij kan een volledige pint bevatten. Houd er rekening mee dat deze drinkhoorn niet geschikt is om van te ‘nippen’ maar des te meer om uit te ‘tanken’.

–        Canvas Map: Plan je veroveringscampagnes als een echte High King met deze prachtig geïllustreerde canvaskaart van de spelwereld.

–        Integrated Artbook: Geïntegreerd in de indrukwekkende verpakking van de High King Edition is een groot artbook met exclusieve concepttekeningen.

–        Metal Case: Bescherm je speldiscs tegen de hachelijke gevaren van de oude wereld met deze exclusieve metalen hoes.

–        Insider Guide: Een gedrukte strategiegids voor Total War: WARHAMMER; dit boek helpt je op weg in het spel en biedt waardevolle tactische adviezen die je helpen te domineren op de slagvelden van de oude wereld.

–        Chaos Warriors Race Pack: Het Chaos Warriors Race Pack bevat een nieuw speelbaar ras vol bloeddorstige eenheden, angstwekkende rijdieren en monsterlijke wezens. Leid de woeste Chaos-troepen als een van drie nieuwe speelbare Legendary Lords en benut hun Ruinous Powers in gloednieuwe questketens waarin je krachtige voorwerpen kunt ontgrendelen en de gunst van de duistere Chaos Gods kunt winnen.

Limited Edition:

Naast de extreem zeldzame High King Edition, komt bij een beperkt aantal retailers ook de Limited Edition beschikbaar. Deze versie bevat de hierboven beschreven metalen hoes en Insider Guide die ook deel uitmaken van de High King Edition.

Ga voor het laatste nieuws over deze titel en andere in ontwikkeling zijnde Total War-games naar www.totalwar.com en volg ons op Facebook en Twitter.
Abonneer je op het Youtube-kanaal van Total War om op de hoogte te blijven van de nieuwste gameplay-video’s.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: