Home Gadgets Samsung zal in Unpacked van Juli gaan focus op opvouwbaar

Samsung zal in Unpacked van Juli gaan focus op opvouwbaar

by Mark van Truijen

Samsung heeft historisch gezien Unpacked in verschillende grote steden over de hele wereld gehouden, te beginnen in Las Vegas in 2010, maar het bedrijf heeft het evenement nog niet in de hoofdstad van het eigen land georganiseerd. Nu heeft de techgigant aangekondigd dat het voor het eerst Unpacked in Seoul zal houden. Er is nog geen specifieke datum bekend, maar het zal eind juli plaatsvinden in COEX in Samseong-dong, Gangnam. Samsung zegt dat het zijn volgende generatie opvouwbare apparaten op het evenement zal onthullen, wat betekent dat we waarschijnlijk de Galaxy Flip 5 en de Galaxy Fold 5 zullen zien.

“Dit jaar is Seoul gekozen vanwege zijn rol bij het beïnvloeden van wereldwijde trends met zijn dynamische cultuur en innovatie, terwijl het ook het sterke vertrouwen van Samsung in de opvouwbare categorie weerspiegelt”, schreef het bedrijf in zijn aankondiging.

Volgens de laatste geruchten zou de Galaxy Flip 5 een groter extern display kunnen hebben, evenals een nieuw scharnierontwerp dat de vouw op het display minder opvallend maakt. Naar verluidt zal het ook worden aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2-chip, net als de Galaxy S23. Wat betreft de Galaxy Fold 5, er wordt ook gespeculeerd dat deze een nieuw scharnierontwerp zal hebben dat de opening van zijn voorganger elimineert, ervoor zorgt dat beide zijden plat op elkaar liggen wanneer ze zijn opgevouwen en de zichtbaarheid van de vouw op het display vermindert. Het apparaat zou ook worden aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 2.

We hebben nog minder dan een paar maanden om erachter te komen of die geruchten waar zijn – we zullen je updaten zodra Samsung een specifieke datum voor het evenement aankondigt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: