That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Samsung

Samsung werkt met UFC®, X Games en Live Nation aan unieke VR-ervaringen

Samsung lanceert de VR Live Pass voor Gear VR. Met de VR Live Pass kom je dichterbij je favoriete artiesten en sporthelden dan ooit. Zo ben je op 3 juni live getuige van de confrontatie tussen José Aldo en Max Holloway in Rio en sta je in juli front-row bij de X Games in Minneapolis. Ook heb je in augustus de beste plaats bij de muziekfestivals van Live Nation. Door de handen ineen te slaan met UFC®, X Games en Live Nation kan Samsung in de toekomst nog veel meer events in VR streamen via het Gear VR platform.

De VR Live Pass is nu beschikbaar via de Samsung VR app. Daarmee krijg je gratis toegang tot live entertainment, ongeacht waar je op dat moment bent. Ook breidde Samsung onlangs zijn wereldwijde VR-aanwezigheid uit tot 45 landen, zodat nóg meer mensen kunnen genieten van het Gear VR platform.

Het is mooi dat we de enthousiaste gebruikers van de Gear VR met deze samenwerkingen allerlei mooie en unieke extra’s kunnen geven,” zegt Ed Roos, Productmanager Wearables & Accessoires van Samsung Nederland. “Sportevenementen en muziekfestivals zijn erg geschikt om live via VR te ervaren. Door samen te werken met UFC®, X-Games en Live Nation maken we het onmogelijke mogelijk.”

We zijn ons altijd bewust geweest van de potentie om UFC en VR te combineren. Met Samsung kunnen we fans nu de ultieme belevenis geven,” zegt UFC Chief Operating Officer Ike Lawrence Epstein. “Dit is een echte gamechanger in de manier waarop kijkers wereldwijd van de vechtsport genieten.”

De X Games zijn de eerste jaarlijkse wedstrijden in extreme sports. Als platform hebben we een naam hoog te houden,” zegt Tim Reed, Vice President, ESPN X Games. “Ook met deze samenwerking laten we zien dat we vooroplopen. Samsungs Gear VR is perfect om sport optimaal in beeld te brengen. Van nog nooit vertoonde trucs tot zenuwslopende wedstrijden, al die actie is straks extremer dan ooit te zien via de VR Live Pass.

De live-uitzendingen beginnen in juni, dit is het voorlopige programma:

  • UFC® 212: ALDO vs. HOLLOWAY, Rio de Janeiro, Brazilië, 3 juni 2017: Voor de eerste keer in de geschiedenis van de UFC is een gevecht in VR livestream te volgen. Terwijl je de langverwachte strijd tussen de vedergewicht UFC-kampioenen José Aldo en Max Holloway in hoogkwalitatieve 360-graden VR bekijkt, heb je tegelijkertijd toegang tot aanvullende VR content.*
  • X Games Minneapolis, VS, 13-16 juli 2017: Met de Gear VR ervaar je de sensatie van de X Games als nooit tevoren. ‘s Werelds beste BMX coureurs en skaters, zoals Jimmy Wilkins, Chad Kerley en Jagger Eaton, strijden met elkaar op het grootste extreme sports event van 2017.
  • Muziekfestival met internationale line-up, VS, augustus 2017: Als muziekliefhebber zit je front row bij alle acts van het muziekfestival van Live Nation, ’s werelds grootste evenementenorganisator.

Samsung blijft grenzen verleggen en nieuwe wegen inslaan met VR-entertainment in de hoogste kwaliteit. Je ondergaat live entertainment op een nieuwe manier zonder dat je fysiek op die plek aanwezig hoeft te zijn. De VR Live Pass is gratis beschikbaar via de Samsung Gear VR app en de Google Play Store. Meer informatie vind je op https://samsungvr.com/

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE