Home GamingAndroid Samsung start verkoop Galaxy S7 en Galaxy S7 edge op 11 maart

Samsung start verkoop Galaxy S7 en Galaxy S7 edge op 11 maart

by Mark van Truijen

Op vrijdag 11 maart start Samsung met de verkoop van de Galaxy S7 en Galaxy S7 edge. In T-Mobile Shops in Rotterdam en Breda ontvangt iedereen die een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 edge aanschaft een Gear VR en 50% korting op een abonnement van de telecomprovider.

“Onze nieuwe smartphones nemen de beperkingen weg die mensen ervaren bij het gebruik van een smartphone”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Of dat nu gaat om het maken van foto’s die ook bij schemering prachtig zijn, een accu die lang meegaat en snel oplaadt of de beste entertainmentervaring. Wij blijven de grenzen verleggen van wat er technologisch mogelijk is om de levens van mensen te veraangenamen.”

Iedereen die op vrijdag 11 maart 2016 een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 edge aanschaft bij de T-Mobile Shop aan de Rotterdamse Lijnbaan of aan de Ginnekenstraat in Breda, kan rekenen op een scherpe aanbieding. Sluit je een tweejarig Stel Samen & Stel Bij abonnement af met de Galaxy S7 of S7 edge, dan krijg je 50% korting en betaal je respectievelijk € 45,- of € 47,- per maand. Het abonnement bestaat uit 6 GB internet, onbeperkt bellen in Nederland en 120 belminuten in de EU. Bij beide smartphones ontvang je die dag de Samsung Gear VR erbij.

De Galaxy S7 en Galaxy S7 edge zijn verkrijgbaar in de kleuren Black Onyx, Gold Platinum en White Pearl voor verkoopadviesprijzen van respectievelijk € 699,- en € 799,- met 32 GB geheugen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x