Home Gadgets Microsoft Lumia 650 nu beschikbaar in Nederland

Microsoft Lumia 650 nu beschikbaar in Nederland

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is de Microsoft Lumia 650 verkrijgbaar in Nederland. Met deze smartphone heb je altijd de kracht van Windows 10 op zak.

“Bij het ontwikkelen van de Lumia 650 hebben we rekening gehouden met de kleinste details. De smartphone biedt een consistente en vertrouwde Windows 10-ervaring”, zegt Paul Mols, Marketing Manager Benelux bij Microsoft. “De Lumia 650 bevat de beste productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft in een schitterend design en tegen een betaalbare prijs.”

Verfijnd Lumia-design en geavanceerde prestaties

De Lumia 650 is met een dikte van 6,9 millimeter, een strakke uitsnede en een aluminium frame met hoogglanzende beschermlaag Microsofts dunste telefoon ooit. Het 5-inch HD-beeldscherm zorgt voor een duidelijke en heldere kijkervaring, zelfs in direct zonlicht. De Lumia 650 beschikt over een Qualcomm® Snapdragon™ 212-processor en presteert soepel, zonder dat dit ten koste gaat van de batterijduur. De Lumia 650 biedt verder tot 200 GB aan uitbreidbaar geheugen1 voor flexibiliteit onderweg.

Ideaal voor zakelijk gebruik

De Lumia 650 is de perfecte smartphone voor zakelijk gebruik dankzij de beveiliging die Windows 10 biedt in combinatie met beheersbaarheid. Microsoft stelt IT-afdelingen in staat de mobiele versie van Windows 10 te testen in combinatie met systemen en apps die kritiek zijn voor de business, voordat ze worden gedistribueerd naar eindgebruikers binnen een organisatie. Onder andere overheidsorganisaties in de Verenigde Staten, zoals de New Yorkse politie,hebben mede om deze redenen al gekozen voor Microsoft Lumia.

Beschikbaarheid

In Nederland is de Lumia 650 vanaf vandaag te koop in de kleuren matwit en matzwart voor een adviesprijs van 229 euro incl. btw bij zowel retailers als via zakelijke partners.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x