Home Gadgets Data verandert de manier waarop we zaken doen radicaal [verslag Data Driven 2016]

Data verandert de manier waarop we zaken doen radicaal [verslag Data Driven 2016]

by Mark van Truijen

Data lijkt vandaag de dag een bijna magisch woord. De altijd groeiende berg aan data uit onder meer sensoren, apparaten en webdiensten zorgt voor een verregaande digitalisering van het menselijk gedrag en de interactie met machines. Daardoor gaan hele sectoren anders werken. En bedrijven moeten hun processen daarop aanpassen om bij te kunnen blijven. Datagedreven intelligentie biedt de mogelijkheid tot voorspellen, te anticiperen op de toekomst en processen te automatiseren. De bedrijven die dit goed voor elkaar krijgen, zijn de bedrijven die klaar zijn voor de toekomst.

Data Driven in New York

Vandaag vindt in New York het Data Driven-event van Microsoft plaats. Onder meer Satya Nadella, CEO van Microsoft, laat hier zien hoe je optimaal inzicht krijgt in data en hoe je gegevens gebruikt voor zakelijke transformatie. Andere Microsoft-sprekers, zoals Scott Guthrie en Joseph Sirosh, vertellen hoe klanten data gebruiken voor meer innovatie en waarom het recent voor Linux aangekondigde SQL Server 2016 daarvoor een belangrijke tool is.

Hyperschaalbaarheid in de cloud: SQL Server 2016 vanaf vandaag beschikbaar

SQL Server 2016 is de nieuwste versie van het bekende databasebeheersysteem en is vanaf vandaag beschikbaar. SQL Server 2016 biedt geavanceerdere mogelijkheden voor een nog grotere groep gebruikers. Van missiekritieke prestaties tot een dieper inzicht in data en hyperschaalbaarheid in de cloud; bekijk het SQL Server 2016-datasheet voor een helder overzicht van alle mogelijkheden. Tijdens Data Driven werd duidelijk dat bedrijven als KPMG al de voordelen van SQL Server 2016 erkennen.

Joseph Sirosh, corporate vicepresident van de Data Group bij Microsoft, schreef een Engelstalig blog over SQL Server 2016: The database for mission critical intelligence. Een absolute must-read wat ons betreft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x