That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gadgets, Samsung

Samsung opent Galaxy Experience Studio voor Galaxy S9 en S9+ op Utrecht CS

Ter ere van de Galaxy S9 en S9+ heeft Samsung een Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal geopend. In de studio kunnen voorbijgangers alle nieuwe mogelijkheden van de nieuwe smartphone ontdekken. Je speelt bijvoorbeeld de hoofdrol in jouw Super Slow-mo video of maakt een unieke emoji van jezelf. Ook maak je kennis met de Low Light Camera, waarmee je zelfs bij matig licht prachtige foto’s maakt, bijvoorbeeld op feestjes en etentjes. Op vrijdag 16 maart maakt visagiste Xelly Cabau van Kasbergen voorbijgangers op, zodat zij er nóg beter uitzien in hun eigen Super Slow-mo video.

“In de Galaxy Experience Studio ontdek je de vele mogelijkheden van de Galaxy S9 en S9+,” zegt Willem Visser, Country Director Mobile van Samsung Nederland. “We drukken ons steeds vaker uit in beeld. 87% van de Nederlanders vindt een goede camera dan ook een heel belangrijk onderdeel van de smartphone. Twee derde van de Nederlanders zou bovendien vaker foto’s en video’s schieten als hun camera betere foto’s zou maken. Daarom hebben we de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met onze beste camera ooit. Zo kunnen we onze belevenissen nog beter vastleggen en delen.”

4 op de 10 Nederlanders tussen de 13 en 35 jaar experimenteren met effecten zoals slow-motion in video’s[1]. De Galaxy S9 en S9+ bieden daar nog meer mogelijkheden voor. Zo leggen ze Super Slow-mo video’s met zoveel frames per seconde vast dat werkelijk niets je ontgaat. Daarnaast maken de smartphones perfecte foto’s, ook bij weinig licht. De dubbele diafragma-lens (F1.5 – F2.4) werkt net als het menselijk oog. Het laat automatisch meer licht binnen wanneer het donker is. Zo krijg je foto’s die altijd en overal helder en scherp zijn. Ook kun je met de Galaxy S9 en S9+ emoji maken die er precies uitzien én klinken als jij.

Visagiste Xelly Cabau van Kasbergen is aanwezig in de Galaxy Studio op vrijdag 16 maart van 15:00 tot 20:00 uur. De studio is komende twee weken dagelijks geopend van 07:00 tot 20:00 uur.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE