Home Gaming Beproef je Geluk met World of Tanks Console tijdens March Madness en St. Patrick’s Day!

Beproef je Geluk met World of Tanks Console tijdens March Madness en St. Patrick’s Day!

by Mark van Truijen

Wargaming brengt deze maand het Ierse klavertje vier naar spelers in World of Tanks op PlayStation®4, Xbox One en Xbox 360 met een reeks events, nieuwe content en speciale missies om zowel St. Patrick’s Day en de March Madness college basketbaltoernooien in het zonnetje te zetten.

St. Patrick’s Day komt er razendsnel aan en spelers kunnen zich verheugen op een aantal zeer speciale in-game initiatieven ter ere van de Ierse feestdag. The Luck of the Irish Op biedt spelers de kans op gratis War Chests, gevuld met een wisselende selectie van waardevolle items en goodies, steeds wanneer ze tien overwinningen in de strijd hebben geboekt. The Op loopt in het weekend van 16 tot en met 18 maart, en deze wil je zeker niet missen! 

World of Tanks’ nieuwste Premium Hero komt ook van het ‘Smaragden Eiland’, zoals Ierland ook wel genoemd wordt: beschikbaar tot en met 2 april is daar de Banshee Comet. De naam komt van een mythologisch wezen uit de Ierse folklore en combineert snelheid, verwoestende impact en zeer accurate precisie. Spelers kunnen profiteren van een exclusieve Op die bij alle Banshee Comet bundels komt, hetgeen zorgt voor een 25% boost aan Crew XP voor iedere tank die actief is.

Op het competitieve vlak is er een episch Tank Madness toernooi: een single elimination, team-based competitie die acht landen tegen elkaar plaatst, ieder weekend gedurende de maand maart. Tsjechië neemt het op tegen China in een David versus Goliath-achtig gevecht van 16 tot en met 18 maart, terwijl Zweden tegenover Amerika staat in de final bracket van 23 tot en met 25 maart. Spelers kunnen ieder weekend aanhaken en om een kans te maken om Silver, Premium time en special Ops te verdienen.

Voor tankcommandeurs die maar geen genoeg kunnen krijgen van de Tank Madness, is er een speciale competitie die steeds aan het eind van de maand plaatsvindt. Van 30 tot en met 1 april spelen de winnaars van elke bracket in maart tegen elkaar in het Final IV toernooi. Commandeurs die het winnende team steunen, mogen de vlag van het winnende land dragen, met een Hero Flag tank als ultieme prijs. 

Een duo van machtige Chinese machines dient zich later deze maand aan: de WZ-120-1G FT en de WZ-111 schudden het slagveld op vanaf 20 maart. The WZ-120-1G FT is zeer snel en heeft zware bepantsering, en is vanuit wendbaarheid en defensief perspectief een tank om rekening mee te houden. The WZ-111 is op zijn beurt een snelle zwaargewicht met een almachtig wapen die heel wat schade berokkent in het heetst van de strijd. Deze tanks zijn beschikbaar tot en met 9 april, in een Mega bundel, of los in Ultimate, Loaded en Base bundels.

World of Tanks Console is een van de meest succesvolle Free-to-Play titels wereldwijd met meer dan 14 miljoen spelers, verdeeld over Xbox en PlayStation gamers. De game legt de lat voortdurend hoger op het gebied van kwaliteit en content door de continue toevoeging nieuwe seizoen modi, nieuwe campagnes en ops, en natuurlijk nieuwe tanks en maps. Het recent verschenen War Stores biedt spelers meer dan 12 uur aan singleplayer en co-op battles voor spelers die graag alleen of met zijn tweeën spelen, en 15-vs-15 gevechten tussen spelers onderling liever vermijden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x