Home Gadgets Samsung kondigt nieuwe Galaxy A-serie aan

Samsung kondigt nieuwe Galaxy A-serie aan

by Mark van Truijen

Met de onthulling van de Galaxy A50 brengt Samsung innovatie naar de markt voor smartphones in het middensegment. In de Samsung Galaxy A50 zijn de belangrijkste functies geüpgraded. Zo heb je een beter scherm voor een meeslepende kijkervaring, langdurige prestaties en een camera die je de wereld laat fotograferen zoals jij die ziet.

De nieuwe Galaxy A-serie is ontworpen voor de manier waarop mensen vandaag verbinding maken: live. Of het nu gaat om live delen of vastleggen, de nieuwe Galaxy A50 houdt deze spontane, gezamenlijke interacties moeiteloos bij. Met de Galaxy A-serie heb je toegang tot het Galaxy-ecosysteem en diensten, zoals Samsung Health, Bixby en meer[1].

“Betekenisvolle vooruitgang voor iedereen, dat is waarom we de mobiele ervaring keer op keer verbeteren. Die innovatiedrang vind je terug in de vernieuwde Galaxy A-serie”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De manier waarop mensen met elkaar samenwerken en ervaringen uitwisselen verandert. En hun smartphone moet dat kunnen bijhouden. Onze nieuwe Galaxy A-serie verbetert de essentiële features voor interactie in real-time en sluit zo aan op de veranderende behoeften.”

Galaxy A50
Met zijn premium camera, duurzame en snel oplaadbare batterij en Infinity-U-display blijf je met de Galaxy A50 verbonden met jouw wereld.

Met het drievoudige camerasysteem maak en deel je foto’s die exact overeenkomen met hoe jij het ziet.

  • Fotografeer de wereld zonder grenzen met de Ultra Wide lens. Met ‘intelligent switch’ raadt de camera aan wanneer je de Wide Shot modus beter kunt gebruiken.
  • De 25 MP hoofdcamera maakt kleurrijke beelden in helder daglicht. Maar ook in het donker maakt de innovatieve lens heldere foto’s, door meer licht te vangen en ruis te verminderen. Of combineer de hoofdcamera met de dieptelens voor Live Focus, zodat je precies kunt kiezen wat je wilt accentueren.  
  • AI Camera helpt je bij het vastleggen van mooie momenten met Scene Optimizer. Deze functie herkent en optimaliseert 20 fotomomenten. Terwijl Flaw Detection ervoor zorgt dat je nooit het perfecte portret mist. Met Bixby Vision gebruikt de camera AI om online te shoppen, teksten te vertalen of online de informatie te vinden die je nodig hebt.
  • Verbeter je portretfoto met Selfie Focus op de selfiecamera, waarmee je achtergronddetails subtiel vervaagt.

Met een vingerafdrukscanner op het scherm ontgrendel je de Galaxy A50 zonder je grip te veranderen. De A50 heeft een slank ontwerp met afgeronde vormen dat comfortabel in de hand ligt. De Galaxy A50 is vanaf medio maart beschikbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en koraal voor een verkoopadviesprijs van € 349,-.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: