Home GamingAndroid Samsung introduceert eerste monitor met draadloze oplaadfunctie

Samsung introduceert eerste monitor met draadloze oplaadfunctie

by Mark van Truijen

Samsung introduceert de SE370, de eerste monitor op de markt die mobiele apparaten draadloos oplaadt. Dankzij de SE370-monitor werken gebruikers terwijl ze hun mobiele apparaten opladen en zijn ze verlost van onnodige kabels op hun bureau. Het ontwerp sluit naadloos aan bij interieurs van huizen en kantoren. De ultrasmalle rand, de semi-transparante blauwe afwerking en de witte, glanzende behuizing passen in ieder interieur.

De Samsung SE370 monitor is uitgevoerd met een draadloos oplaadstation in de standaard. Gebruikers die hun smartphone of tablet op het oplaadgebied plaatsen, laden het apparaat automatisch op. Het laadstation werkt met alle mobiele apparaten die de Qi-standaard voor draadloos opladen ondersteunen, waaronder de Samsung Galaxy S6. De Qi-standaard is ontwikkeld door het Wireless Power Consortium (WPC) en is een van de meest gangbare standaarden.

We vertrouwen steeds meer op mobiele apparatuur om informatie te verkrijgen en te communiceren met anderen. Met deze monitor kunnen we onze mobiele apparaten op een slimmere manier gebruiken en voorkomen we bovendien de rommel van opladers op bureaus in heel Nederland”, zegt Erik Swart, B2B Director bij Samsung Nederland. “Door de integratie van de draadloze mobiele oplaadtechnologie, verbetert de SE370-monitor de efficiëntie, het gemak en de connectiviteit thuis en op het werk.”

Optimale kijkervaring
De SE370-monitor combineert een superieure beeldkwaliteit, verbeterde visuele prestaties en een modern ontwerp met geavanceerde technologieën voor een optimale kijkervaring en gebruiksvriendelijkheid. Het beeld heeft een kijkhoek van 178 graden. De beeldkwaliteit is helder en kleuren zijn levendig. De monitoren, verkrijgbaar in 23,6 inch en 27 inch, maken de kijkervaring minder vermoeiend dankzij de trillingvrije functie en de Eye-saver mode op de monitor. Dit vermindert de schadelijke effecten van blauw licht op de ogen wat tot vermoeidheid kan leiden.

Energiezuinig
Naast het gebruiksgemak, is er ook goed over energie-efficiëntie nagedacht. De monitor is voorzien van Eco Saving Plus die de helderheid van het scherm desgewenst vermindert om stroom te besparen. Dit kan tot tien procent meer energiebesparing opleveren. Delen van de behuizing van de monitor zijn bovendien gebouwd zonder PVC om de impact op het milieu te verkleinen.

Ideaal voor gaming
De SE370 zorgt daarnaast voor een soepele en meeslepende entertainmentervaring. Onder meer dankzij de responstijd van vier milliseconde en een speciale game mode, is de monitor zeer geschikt voor gaming. Met de game mode ingeschakeld, detecteert het scherm veranderingen in scènes, corrigeert het direct wazige beelden, verbetert het kleuren en wordt het contrast veranderd voor een betere zichtbaarheid. Om de beelden nog verder te optimaliseren en vertraging te verminderen, is de SE370 voorzien van Freesync technologie van AMD. Dit zorgt ervoor dat de monitor de refresh rate van het scherm synchroniseert met de frame rate van de grafische kaart van de gebruiker.

De Samsung SE370-monitoren zijn vanaf september verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van € 269,- (23,6 inch) en € 369,- (27 inch).

500_headerse370_mg_4903 800_se370_005_dynamic_white

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: