Home Gaming Nieuwe bundels van Animal Crossing: Happy Home Designer voor Nintendo 3DS

Nieuwe bundels van Animal Crossing: Happy Home Designer voor Nintendo 3DS

by Mark van Truijen

Om de lancering te vieren van Animal Crossing: Happy Home Designer voor de Nintendo 3DS-systemen op 2 oktober, lanceert Nintendo of Europe een reeks nieuwe producten – inclusief nieuwe hardwarebundels. Hiermee krijgen zowel bestaande fans als nieuwkomers diverse nieuwe opties om te genieten van de unieke spelervaringen die alleen Nintendo biedt.

Vanaf 2 oktober kunnen Animal Crossing-fans met talent voor het ontwerpen van huizen (zowel het interieur als de buitenkant) aan de slag met Animal Crossing: Happy Home Designer voor de Nintendo 3DS-systemen. Treed in dienst bij het familiebedrijf Nook’s Homes en maak honderden van je favoriete dieren blij door hun droomhuizen te ontwerpen – sommige vragen je zelfs hun tuinen op te fleuren! Als je het ontwerpen van huizen een beetje in de vingers hebt, kun je je wagen aan grotere projecten als scholen en cafés, of je favoriete dierenvrienden bijzondere rollen geven.

Vanaf lancering wordt elk fysiek spel gelimiteerd in winkels geleverd met een speciale amiibokaart waarmee de speler het personage dat op de kaart staat kan oproepen om voor hem of haar een huis te ontwerpen. Wat voor soort huis zou jij bouwen voor Tom Nook of Isabelle? Extra amiibo-kaarten worden apart verkocht in pakjes van drie. Tussen deze drie kaarten zit altijd één speciale amiibo-kaart met een personage waar je zonder die kaart geen huis voor had kunnen bouwen. Elke kaart is bruikbaar bij verschillende exemplaren van het spel, dus zijn ze perfect om te verzamelen en met vrienden te ruilen.

Bezitters van New Nintendo 3DS- of New Nintendo 3DS XL-systemen kunnen de amiibo-kaarten tegen het NFC-gebied op het onderste scherm houden, terwijl bezitters van de originele Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systemen de NFC-lezer/-schrijver kunnen aanschaffen voor amiibo-functies in compatibele software.

De lancering van Animal Crossing: Happy Home Designer voor Nintendo 3DS wordt op 2 oktober vergezeld door de volgende, aanvullende releases:

  • New Nintendo 3DS Animal Crossing: Happy Home Designer Pack: een wit New Nintendo 3DS-systeem met een digitaal exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer*, een unieke set covers** en een speciale amiibo-kaart
  • New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition: een wit New Nintendo 3DS XL-systeem met een uniek coverontwerp in het thema van het spel, een digitaal exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer** en een speciale amiibo-kaart
  • Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack: een fysiek exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer, een speciale amiibo-kaart en de NFC-lezer/-schrijver.
  • Apart verkochte NFC-lezer/-schrijver
  • New Nintendo 3DS-covers No. 5 (met K.K. Slider), 6 (met Isabelle) en 27 (met diverse dieren uit de serie)
  • Serie 1 Animal Crossing amiibo-kaarten: elk pakje bevat 1 speciale amiibo-kaart en 2 gewone amiibo-kaarten

Of je nu voor het eerst een Nintendo 3DS gaat kopen of het systeem al bezit, je vindt altijd een perfecte bundel voor Animal Crossing: Happy Home Designer op 2 oktober.

*Animal Crossing: Happy Home Designer is als onderdeel van deze bundel vooraf geïnstalleerd op een 4GB microSDkaart.

**De set covers in het New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack wordt in Europa niet apart verkocht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x