Home Gadgets Samsung gaat op tournee met Quantum dot SUHD TV’s

Samsung gaat op tournee met Quantum dot SUHD TV’s

by Mark van Truijen

In de ‘televisiemaand’ december geeft Samsung Nederlanders de gelegenheid om de spectaculaire Quantum dot SUHD TV te vergelijken met hun eigen TV. Mensen kunnen zich via TVTournee.nl aanmelden en maken zo kans om in hun eigen huiskamer te genieten van de beste beeldkwaliteit. Gamen, film of tv-kijken, wat je maar wilt. Zo ervaar je zelf hoe het is om een Quantum dot SUHD TV in huis te hebben.

“Mensen weten vaak helemaal niet wat ze missen met hun huidige TV. Toch een apparaat waar we gemiddeld meer dan drie uur per dag naar kijken! De Quantum dot-technologie in onze televisies maakt van kijktijd een kijkervaring. De beeldkwaliteit is zo overtuigend dat we dit graag letterlijk willen uitdragen,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Nederland. “Onze Quantum dot SUHD TV’s hebben een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. Maar hoe weet je hoe goed die nieuwe TV nu echt is? In plaats van mensen uit te nodigen in de winkel laten we hen met deze actie het kwaliteitsverschil zien in hun eigen huiskamer. Een betere manier om de kwaliteit van je huidige TV te vergelijken met die van een Quantum dot SUHD TV is er niet. En wat is er leuker dan in de donkerste dagen van het jaar een leuke kerstfilm te beleven in haarscherpe kwaliteit?”

De Samsung Quantum dot SUHD TV’s bieden een resolutie die viermaal hoger is dan Full HD en geven 64 keer meer kleuren weer dan een conventionele TV. De Quantum dot SUHD TV-actie gaat 12 december van start. Samsung installeert de TV’s tijdens de kerstvakantie voor een paar uur bij mensen thuis. Wie kans wil maken op een paar uur Quantum dot TV-kijken, kan zich aanmelden op TVTournee.nl.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: