Home Gaming Nieuwe NVIDIA GeForce GTX met HTC VIVE bundel

Nieuwe NVIDIA GeForce GTX met HTC VIVE bundel

by Mark van Truijen

VR is uitgeroepen tot het volgende grote computerplatform en 2016 is het jaar van de VR geweest. VR is een revolutie in de manier waarop we gamen, communiceren met vrienden en familie, en hoe we entertainment gebruiken. Met het cadeauseizoen voor ons, kan je nu VR Ready krijgen met de nieuwe GeForce GTX HTC VIVE Bundel!

Vanaf vandaag, net op tijd voor de feestdagen, krijg je bij aanschaf van een GeForce GTX 1080, 1070 of 1060 grafische kaart, systeem of laptop en een HTC Vive headset van de deelnemende retailers en e-tailers drie geweldige VR-games gratis. De games zijn:

  • Raw Data, van Survios, is een van de meest meeslepende en spannende Virtual Reality games. Gebouwd vanaf de grond voor VR, Raw Data’s actie gameplay, intuïtieve besturing, uitdagende vijanden en sci-fi sfeer dompelt je onder in de surrealistische omgeving van Eden Corp. Ga solo of in teamverband en wordt de adrenaline-geladen held van je eigen futuristische techno thriller. 
  • Sports Bar VR (ook bekend als Pool Nation VR), van Cherry Pop Games en Perilous Orbit, is de coolste VR-ruimte op de VIVE. Hang rond op de air hockey tafels, speel een aantal keer poolen, gooi een paar rondes met darts, neem deel aan eeuwenoud tijdverdrijf met het gooien van lege bierflesjes tegen de muur… en je hoeft de rommel niet op te ruimen!
  • Serious Sam VR: The Last Hope, van Croteam, wordt Serious Sam en vecht tegen buitenaardse hordes met je eigen twee handen. Je stapt in de schoenen van de grootste held van de Earth Defense Force in deze unieke VR-simulatie op basis van Sam Stone’s eigen log-bestanden vanuit zijn tijd als kapitein van de Battlecruiser Saratoga. Ervaar de missies die ervoor hebben gezorgd dat Captain Stone de legende is die hij vandaag de dag is.

Of je nu cyborgs aan het vernietigen bent in Raw Date, geniet van de biljartruimte in Sports Bar VR, of tegen aliens vecht in Serious Sam VR, je krijgt de ultieme VR-ervaring met de GeForce GTX 1-series.

Het leveren van VR is een complexe uitdaging, vooral omdat meeslepende VR zeven keer de grafische rekenkracht vereist in vergelijking met de traditionele 3D-applicaties en games. NVIDIA werkt samen met ieder deel van het VR-ecosysteem om te helpen bij het creëren van verbazingwekkende VR-ervaringen. NVIDIA GPU’s worden gebruikt voor 360 video verwerking en streaming. En NVIDIA VRWorks technologie wordt gebruikt in ’s werelds toonaangevende VR-headsets, game-motoren en VR-apps. Dit levert betere prestaties, lagere reactietijd en plug-in compatibiliteit.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: