Home Gaming SaGa Emerald Beyond komt met nieuwe trailer, hierin verkenning, gevechten en meer

SaGa Emerald Beyond komt met nieuwe trailer, hierin verkenning, gevechten en meer

by Mark van Truijen

Square Enix’s SaGa Emerald Beyond heeft trailers ontvangen die de hoofdcast laten zien, en vandaag is er uitgebreidere gameplay beschikbaar. In Vol. 1 van “Let’s Play SaGa Emerald Beyond met de Devs!”, gaat lokalisatiedirecteur Neil Broadley in op verschillende mechanica, van verkenning tot gevecht.

Er zijn 17 verschillende werelden om te verkennen, die veranderen op basis van de beslissingen van de spelers. Spelers krijgen toegang tot deze werelden door de Junction te doorkruisen, met verschillende deuren die gevechten of verhaalevenementen bieden. Een van deze deuren leidt naar The Sealed Castle, maar vereist het voltooien van vier gevechtsontmoetingen en het verzamelen van hun sleutels om het te openen.

Verderop in de ster laat Broadley het gevecht zien. Een unieke functie is Glimmering, waarbij partijleden nieuwe vaardigheden leren op basis van de moeilijkheidsgraad van een ontmoeting. Een leuke twist hierop zijn de poppen van Tsunanori Mido die technieken van andere personages nabootsen, omdat ze zelf niets kunnen leren.

SaGa Emerald Beyond wordt gelanceerd op 25 april voor PS4, PS5, PC, Nintendo Switch, iOS en Android. Blijf op de hoogte voor meer Let’s Plays op weg naar de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x