Home Gaming Nintendo Switch 2 onthulling is verplaatst naar Juni, eerst nog een nieuwe Nintendo Direct

Nintendo Switch 2 onthulling is verplaatst naar Juni, eerst nog een nieuwe Nintendo Direct

by Mark van Truijen

Recente rapporten hebben beweerd dat Nintendo de lancering van zijn next-gen console uit 2024 heeft uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2025, wat, als het waar is, waarschijnlijk ook zou betekenen dat de plannen voor wanneer de console wordt aangekondigd, zijn veranderd.

Eerdere lekken hadden beweerd dat de Nintendo Switch 2 (of hoe het ook genoemd zal worden) in maart zou worden aangekondigd, maar het lijkt er nu op dat dit is uitgesteld tot juni. Dat is volgens content creator PH Brazil, die oorspronkelijk het verhaal over de vertraging van de Switch 2 brak, en ook heeft beweerd dat de console zal worden gelanceerd met volledige fysieke en digitale achterwaartse compatibiliteit.

In een bericht op de Famiboards forums beweerde PH Brazil dat de Nintendo Switch 2 nu ergens in juni zal worden onthuld. Daarnaast beweert de leaker dat Nintendo nog een Direct-presentatie gepland heeft voor april (met een Partner Showcase die officieel is aangekondigd voor morgen, evenals een Indie World-presentatie voor ergens daarvoor, “waarschijnlijk” maart.

Wat betreft de Direct, bekende insider Felipe Lima, hoofdredacteur van Universo Nintendo, heeft gezegd dat het naar zijn weten een algemene Direct zal zijn in plaats van een Mini, wat betekent dat we waarschijnlijk grootschaligere aankondigingen en first-party titels kunnen verwachten.

Nintendo heeft een paar first-party releases gepland voor de Switch die dit jaar uitkomen, maar nog geen releasedatums hebben, in de vorm van Luigi’s Mansion 2 HD en de remake van Paper Mario: The Thousand-Year Door. Als er in april een Direct gebeurt, horen we misschien wel over die twee en hun releasedatums, op zijn minst.

Hoe dan ook, voor nu is het het beste om dit met een korreltje zout te nemen, vooral gezien de onvoorspelbaarheid van Nintendo. We houden in de tussentijd een oogje in het zeil voor nieuwe details, dus blijf op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x