Home Gaming ‘William and Sly’ daagt je uit om sluw te zijn als een vos in een gezellig open-wereld 3D-avontuur op STEAM

‘William and Sly’ daagt je uit om sluw te zijn als een vos in een gezellig open-wereld 3D-avontuur op STEAM

by Jos Vis

Geproduceerd door indiegame-ontwikkelaar Lucas Paakh en uitgegeven door 2 Left Thumbs, maken William en Sly op 26 februari 2024 een grote sprong naar de pc via STEAM™. William en Sly is een gezellig 3D-avontuur in de open wereld waarin je een wild berglandschap verkent. als een vos op zoek naar paddenstoelen en ontwar de magische machinaties van een duistere tovenares.

William en Sly is een voortzetting van de populaire Flash-gebaseerde games uit de gouden eeuw van browsergaming. In dit prachtig weergegeven 3D-avontuur race je als een vos op zoek naar paddenstoelen door weelderige valleien, hoge bergen, vredige kusten en andere wilde landschappen. Speel in je eigen tempo en geniet van meer dan tien uur aan leuke gameplay en verkenning. De originele games in de serie zijn zelfs beschikbaar als GRATIS download in de William and Sly: Classic Collection, die hier verkrijgbaar is:
https://store.steampowered.com/app/2684790/William_and_Sly_Classic_Collection/

William en Sly is een informeel verkenningsspel dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Fans van de originele serie zullen de nieuwe gameplaystijl omarmen en beginnende spelers zullen het leuk vinden om de sluwe vos te ontmoeten tijdens zijn gewaagde avonturen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x