Home Gaming RuneScape: The Gift of Guthix, een epische nieuwe fantasyroman in het RuneScape-universum, nu verkrijgbaar

RuneScape: The Gift of Guthix, een epische nieuwe fantasyroman in het RuneScape-universum, nu verkrijgbaar

by Jos Vis

Jagex is verheugd over de aankondigingen dat RuneScape: The Gift of Guthix, de eerste spannende roman in een serie van drie originele verhalen die zich afspelen in het legendarische RuneScape-universum, nu verkrijgbaar is bij retailers over de hele wereld.

Samen met dit nieuws is Jagex verheugd te kunnen verwerken dat het tweede boek in de collectie, RuneScape: The Fall of Hallowvale, op 5 november 2024 zal verschijnen. Het speelt zich af in de stralende stad Hallowvale, een rijk van licht beschermd door het Everlight. Koningin Efaritay en de ridderlijke strijders van Hallowvale staan voor wanhopige keuzes terwijl een nieuwe duisternis neerdaalt die het lot van de stad bedreigt.

RuneScape: The Gift of Guthix, uitgegeven door Titan Books in samenwerking met Jagex, zullen spelers van zowel RuneScape als Old School RuneScape zeker verrassend verrassen met een episch verhaal over de oorsprong van magie, het lot van een burgeroorlog en de verpletterende nederlaag van de Fremennik Grote invasie.

Het lot van Asgarnia staat op het spel. Verschillende stammen verenigen zich onder de vlag van Lord Raddallin, en zijn vijanden kijken vol angst en haat toe. Raddallins adviseurs – een ongemakkelijke alliantie van zwarte en witte ridders – fluisteren over een ontdekking in het noorden die de macht zal geven om alles te veranderen. Gevangen in het midden van de geschiedenis, houd een eenvoudige schrijver en de zoon van een Jarl het lot van Raddallins nieuwe koninkrijk in hun handen.

Van de glorieuze inauguratie van het bewind van koning Raddalin tot de verdrijving van de Zamorakians uit Asgarnia: ontdek hoe de magie de koers gaf van Gielinor voor altijd gespeeld in deze verrassende fantasyroman.

RuneScape: The Gift of Guthix is geschreven door Erin M. Evans, de auteur van zeven Forgotten Realms-romans voor Wizards of the Coast, waaronder de 2011 Scribe Award-winnaar Brimstone Angels. Ze is een contentontwerper voor Idle Champions of the Forgotten Realms en een castlid van het D&D-toneelstuk Dungeon Scrawlers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x