Home Movies ONTDEK HET EERSTE BEELD VAN “THE FIRST OMEN” – Vanaf 4 april in de bioscoop

ONTDEK HET EERSTE BEELD VAN “THE FIRST OMEN” – Vanaf 4 april in de bioscoop

by Jos Vis

20th Century Studios heeft vandaag het eerste beeld onthuld van de psychologische thriller “The First Omen”. De film is een prequel op de klassieke horrorfilmfranchise en is vanaf 4 april exclusief in de bioscoop te zien.

Wanneer een jonge Amerikaanse vrouw naar Rome wordt gestuurd om een leven van dienstbaarheid aan de kerk te beginnen, komt ze een duisternis tegen die haar doet twijfelen aan haar eigen geloof en ontdekt ze een angstaanjagende samenzwering die de geboorte van het vleesgeworden kwaad hoopt te bewerkstelligen.

In “The First Omen” schitteren Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) en Bill Nighy (“Living”). De film is geregisseerd door Arkasha Stevenson, gebaseerd op personages gecreëerd door David Seltzer (“The Omen”), met een verhaal van Ben Jacoby (“Bleed”) en een scenario van Tim Smith & Arkasha Stevenson en Keith Thomas (“Firestarter”). De producenten zijn David S. Goyer (“Hellraiser”) en Keith Levine (“The Night House”) en de uitvoerende producenten zijn Tim Smith, Whitney Brown (“Rosaline”) en Gracie Wheelan.

“The First Omen” is vanaf 4 april 2024 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d