Home Movies Ronnie Flex is Spider-Man | Nederlandse stemmencast bekend Spider-Man: Into the Spider-Verse

Ronnie Flex is Spider-Man | Nederlandse stemmencast bekend Spider-Man: Into the Spider-Verse

by Pim, Sel

De Nederlandse stemmencast van de nieuwe 3D-bioscoopfilm SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER VERSE is bekend. Dit is de eerste Spider-Man animatiefilm met een baanbrekende visuele stijl. Het verhaal speelt zich af in een ander Spider-Man Universum waarin we kennis maken met een nieuwe Spider-Man, de tiener Miles Morales en verschillende Spider-People. Ronnie Flex is gecast voor de rol van het hoofdpersonage Miles Morales. Thijs Römer zal te horen zijn als Peter B. Parker, de mentor van Miles. Holly Mae Brood spreekt de stem in van studente Spider-Gwen. Edwin Jonker is te horen als Jefferson David en Levi van Kempen als RIPeter. Fernando Halman spreekt de stem in van Aaron, de oom van Miles en Derek de Lint die van Wilson Fisk / King Pin. Daarnaast verzorgt Kim van Kooten de stem van Doc Ock, Frank Lammers die van Spider-Man Noir en zal Buddy Vedder te horen zijn als Spider-Ham.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Ronnie Flex (Miles Morales), Thijs Römer (Peter B. Parker), Holly Mae Brood (Spider-Gwen), Edwin Jonker (Jefferson David), Levi van Kempen (RIPeter), Fernando Halman (Oom Aaron), Derek de Lint (Wilson Fisk / King Pin), Kim van Kooten (Doc Ock), Frank Lammers (Spider-Man Noir) en Buddy Vedder (Spider-Ham).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Velez, John Mulaney, Kimiko Glenn, Liev Schreiber en Nicolas Cage.

Spider-Man: Into the Spider-Verse draait vanaf 13 december in voorpremière in 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

Check de trailer van de film hieronder:

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: